zonnebrillen

Prachtige en moderne zonnebrillen kopen in Haarlem: Kat Optiek

Een opticien in Haarlem met een veelvoud aan zonnebrillen van grote merken? Dat is Kat Optiek. We hebben een grote onderscheidende collectie zonnebrillen met topmerken als Ray-Ban, Maui Jim, Etnia Barcelona, Vinyl Factory, Dolce & Gabbana en John Dalia. Tevens hebben wij in de winkel in Haarlem een eigen huiscollectie zonnebrillen die zich kenmerkt als stijlvol, modieus en sportief.

Scherp zien in alle gevallen

Al vele jaren kunt u voor moderne zonnebrillen terecht in onze winkel in Haarlem. Fraaie modellen die er niet alleen prachtig uitzien, maar die u ook een beter zicht geven. De verschillende monturen en merken kunnen namelijk in bijna alle gevallen worden voorzien van brillenglazen op sterkte. Hierdoor heeft u ook in de zon het beste zicht.

De diverse zonnebrillen in de winkel in Haarlem zijn leverbaar in meerdere kleuren en zijn verschillend in uitvoering en draagcomfort. Welke zonnebril het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw wensen en de brilsterkte die u nodig heeft. In de winkel in Haarlem kunnen we u er meer over vertellen.

Onze zonnebrillen merken

Andy Wolf Zonnebrillen

traditioneel vakmanschap met innovatief design

Dick Moby Zonnebrillen

Hoge kwaliteit van afbreekbare of gerecyclede materialen

John Dalia Zonnebrillen

Luxury Designer Eyewear van de mooiste materialen

Oakley Zonnebrillen

Sportieve zonnebrillen, fietsbrillen en alle brillen op sterkte

Ray Ban Zonnebrillen

Exclusief prescription dealer. Ook originele op sterkte glazen

Dolce & Gabbana Zonnebrillen

Tijdloze silhouetten, meesterlijk vervaardigde materialen

Etnia Barcelona Zonnebrillen

Natuurlijke materialen en stijlvolle ontwerpen

Maui Jim Zonnebrillen

Hippe zonnebrillen uit Hawaï

Prada Zonnebrillen

De brillen stralen elegantie, glamour en extravagantie uit

Serengeti Zonnebrillen

Een iconisch merk vanuit de Verenigde Staten

Scherp zien in alle gevallen

Een eerste indruk

Op deze pagina geven we u een sneak preview van de zonnebrillen die we in Haarlem voor u in huis hebben. Kijk gerust even rond en proef de sfeer van onze nieuwe zonnebrillen collectie.

STIJLVOL, MODIEUS & SPORTIEF IN ÉÉN

Voor de brildragers zijn de meeste modellen uit onze rijke collectie ook op brilsterkte uit te voeren. Dit geldt ook voor sporters die op zoek zijn naar een sportzonnebril.

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.