John Dalia brillen

Een bril van John Dalia in Haarlem probeert u bij ons in de winkel. Dit is een echte luxury Designer Eyeweard uit ParijsErvaar de hoogwaardige materialen, die de natuurwetten van luxe op een geweldige manier omarmen. Kenmerken zoals precisie, verlangen en een perfecte timing komen op een bijzondere wijze samen. De John Dalia bril heeft een eigentijds karakter, zonder voorbij te gaan aan de tijdloos klassieke elementen die een bril tot een bijzondere verschijning maken.

Ervaar de ultieme luxe van de John Dalia brillen bij ons in Haarlem. Met de mooiste materialen afgewerkt met 22krt. Doublelaag in combinatie met pure liefde van zowel de ontwerpers als de makers ontstaat er iets bijzonders. Het zijn die belangrijke waarden die het familiebedrijf tot een succes heeft gemaakt, iets waarmee inmiddels een groot deel van de wereld veroverd is.

Onze opticiens vertellen u graag meer over de John Dalia bril van uw voorkeur. Of over de achtergrond van het merk, waarmee u een beter beeld krijgt van wat er belangrijk is voor ieder montuur en ontwerp.

‘Simple, but demanding’

De brillen van John Dalia bij ons in Haarlem laten u ervaren hoe het pure Franse vakmanschap moet zijn. De ontwerpen zijn ‘simpel’, maar tegelijkertijd heel veeleisend. Op een positieve manier, door geen detail aan het toeval over te laten. In plaats daarvan is het altijd een combinatie van vakmanschap en geweldige materialen, die samen leiden tot de monturen en brillen waar u naar op zoek bent.

De brillen van John Dalia ogen elegant en zorgen ervoor dat u een gevoel van pure luxe ervaart. Het merk slaagt erin deze bijzondere eigenschappen op een geslaagde manier bij elkaar te brengen.

Nauwkeurige oogmeting

En zoekt u een bril op sterkte, bijvoorbeeld van John Dalia of met een montuur van een ander merk? Onze deskundige opticiens staan graag voor u klaar, om een nauwkeurige oogmeting te doen. Op die manier bepalen we welke bril u weer perfect helpt te zien. En welk montuur daar het best bij past, om precies uit te stralen wat u belangrijk vindt.

John Dalia brillen: winkel in Haarlem

De John Dalia brillen en andere merken hebben we gewoon voor u liggen bij ons in de winkel in Haarlem. Kom bij ons langs, dan nemen we graag de tijd voor u. Om de brillen te proberen die u op het oog heeft. Of om samen na te gaan welke stijl het best bij u past en hoe zich dit vertaalt naar de merken waarvan we de collecties voor u hebben liggen.

Dus zoekt u naar de brillen van John Dalia of bent u ook benieuwd naar onze andere merken? We laten het u graag zien, zodat u een goede keuze kunt maken uit alles wat er beschikbaar is.

Vragen over onze John Dalia brillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.