Brett Neo Heroes brillen

Brett brillen in Haarlem maken van de meest elegante heer af en toe een bad boy. De twee karakters gaan in dit merk uitstekend samen. Het resultaat is een unieke lijn met eyewear, die u bij ons in de winkel op uw gemak kunt komen uitproberen. En kunt komen ervaren, bijvoorbeeld met oog voor de specifieke details die tot in de kleinste puntjes netjes zijn uitgewerkt.

Het merk staat op het eerste oog voor een aantal belangrijke tegenstellingen en contrasten. Bij een betere blik blijkt dat enorm mee te vallen. Het merk slaat juist bruggen tussen uiteenlopende eigenschappen, die daardoor op een bijzondere manier bij elkaar komen.

Onze opticiens in de winkel in Haarlem vertellen u graag meer over de Brett Eyewear en het verhaal achter de brillen. Dus bent u benieuwd hoe een bril goed past bij een maatpak of juist een leren jack? Of in het geval van Brett bij allebei? We laten het u graag zien, zodat u het zelf kunt ervaren.

Een heer én een bad boy

Brett is er zowel voor de nette heer als de bad boy. En sterker nog, het merk is ervan overtuigd dat de man de beide karakters in zich heeft. Dus zowel het maatpak als het leren jack met een spijkerbroek zijn prima. Ze combineren beiden geweldig met de brillen van Brett.

Herkent u zich zowel in de bad boy als in de gentleman? Voor die combinatie zijn er de Brett brillen in Haarlem, bij ons in de winkel. Het blijkt uit de gekozen materialen en de kleuren, die goed aansluiten op de beide stijlen. De brillen combineren acetaat met bijvoorbeeld titanium, voor prachtige lijnen die affiniteit tonen met de beide werelden.

Deskundige opticiens

Onze deskundige opticiens helpen u de bril van Brett te vinden die goed aansluit bij de stijl waar u zich het meest prettig bij voelt. Of ze dagen uit, om te zien dat het soms goed mogelijk is om ogenschijnlijke tegenstellingen te overbruggen. Laat u uitdagen met een fors en stevig montuur of kies juist voor de smalle pootjes van een montuur. Of voor allebei natuurlijk, met glanzend titanium en ongepolijst materiaal voor een sterker contract.

En zoekt u een Brett bril op sterkte bij ons in Haarlem? Onze opticiens doen een nauwkeurige oogmeting, zodat u ook daar volledig op kunt vertrouwen en een goed beeld krijgt van de bril die u het zicht weer goed terug brengt.

Brett brillen: winkel in Haarlem

Onze Brett brillen in de winkel in Haarlem zijn een opvallende en daarom populaire keuze. Daarnaast laten we u graag de andere brillen van de diverse topmerken zien. Met ons brede assortiment weet u in ieder geval zeker dat u altijd de bril vindt waar u naar op zoek bent.

Vragen over onze Brett brillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.