Pro Gear sportbrillen

Pro Gear sportbrillen hebben wij in ons assortiment voor sport gerelateerde bezigheden. Ze zijn stevig, zitten lekker en voldoen aan alle eisen die we van een sportbril verwachten. Ze zijn verkrijgbaar met veren(brillenpootjes) of met een afneembare hoofdband. De kleuren lopen uiteen van transparant, zwart, metallic grijs tot roze en groen voor de kinderen. Ideaal voor gebruik tijdens voetbal, basketbal, tennis,schaatsen en noem maar op.

SPORTBRIL OP STERKTE

De sportbrillen zijn te leveren in de sterkte variërend van S+7.00 tot S-7.00 en met een cilinder tot C-3.00. De brillen kunnen ook met een prisma uitgevoerd worden.

Vragen over onze Etnia Barcelona brillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.