BBIG Design brillen

BBIG in Haarlem: bij ons in de winkel zijn we er voor u en voor kinderen met smaak. Een BBIG kinderbril is net zo stijlvol als het montuur dat u zelf zou kiezen, omdat ook zij feilloos aanvoelen wat ze wel en niet mooi vinden.

Dat is de stellige overtuiging van BBIG Design. Het merk maakt brillen voor kinderen, die net zo goed stijl- en smaakvol zijn vormgegeven als de monturen voor volwassenen. Dus merkt u aan de kinderen dat ze het belangrijk vinden dat het montuur goed bij ze past? Of zoekt u een winkel om samen een bril uit te komen zoeken na een deskundige oogmeting door onze opticiens? U bent bij ons in de beide gevallen aan het juiste adres.

Kinderen hebben ook smaak

Kinderen zijn kleiner, hebben een hogere stem en zijn zo nu en dan nog een beetje onbesuisd. Het zijn allemaal heel normale eigenschappen, die we kennen van ieder kind. Maar, dat betekent volgens BBIG Design niet dat ze geen smaak zouden hebben. Sterker nog, kinderen weten wat hen betreft vaak heel goed wat ze mooi vinden en hoe hun montuur eruit moet zien.

Het zijn de kinderen die met het montuur het schoolplein op stappen. En die zich er iedere dag in de spiegel mee zien. Dus zoekt u naar een BBIG bril voor kinderen, om ze de smaak en stijl te bieden die ook zij belangrijk vinden? Dat is waar het merk voor staat, dus wat u zowel online als bij ons in de winkel in Haarlem zal vinden.

Nauwkeurige oogmeting

Bij ons in de winkel in Haarlem vindt u samen met onze opticiens het mooiste montuur voor kinderen. We selecteren de BBIG kinderbrillen op basis van de kleuren en gebruikte materialen. En zoekt uw kind een heel fijn montuur, een breder ontwerp of juist een heel andere stijl? Wij laten graag zien wat er beschikbaar is. Of doe online alvast inspiratie op, voor een duidelijk beeld van waar u samen met uw kind naar zoekt. Dan zorgen wij er bij ons in de winkel voor dat we de bril helemaal naar wens samenstellen en zorgen voor goed zicht met smaak.

BBIG Design brillen: winkel in Haarlem

We zijn uw winkel in Haarlem voor BBIG Design monturen voor kinderen. En voor alle andere brillen van mooie en exclusieve merken. Vanuit ons zeer brede aanbod en assortiment vinden we altijd de bril waar u naar op zoek bent. Dat doen we met aandacht voor uw wensen en voorkeuren, door daar goed naar te luisteren. Ondertussen zorgen onze opticiens voor een deskundige oogmeting en adviseren ze op basis van het belangrijke zicht. Het resultaat is een bril voor u of voor de kinderen, die smaak combineert met alles wat u graag goed wilt blijven zien.

Vragen over onze BBIG Design brillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.