Vingino Eyewear

Vingino Eyewear brillen voor kinderen zijn altijd stoer, eigenzinnig en bovendien bijzonder trendy. Het is de combinatie die veel kinderen waarderen, zowel in de kleding als de monturen en brillen van dit merk. We zijn uw deskundige opticien in Haarlem, zowel voor een oogmeting als met oog voor stijl om een mooi montuur uit te zoeken.

Vingino staat bekend om z’n trendy kleding voor kinderen. De brillen zijn daarmee natuurlijk helemaal in lijn. En dankzij onze deskundige opticiens kunt u rekenen op een nauwkeurige oogmeting. Bovendien adviseren we u graag over de monturen in ons brede assortiment met merken, zowel voor een mooi en exclusief als een heel ander model.

Stoer, eigenzinnig en trendy

Misschien kent u Vingino van de kinderkleding, die altijd stoer en eigenzinnig oogt. Dat geldt ook voor de brillen en eyewear. Dus zoekt u een trendy bril voor kinderen, die ze ook uit zichzelf uit zouden zoeken? Ontdek de verschillende populaire monturen, net als de meer tijdloze modellen die het al jarenlang goed doen.
We laten u graag zien waar
Vingino Eyewear voor staat, zowel online als bij ons in de winkel in Haarlem. En twijfelt u tussen een paar monturen of wilt u eerst een oogmeting laten doen? U bent daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Nauwkeurige oogmeting

Onze deskundige opticiens doen een nauwkeurige oogmeting, waarmee we de ideale sterkte van de bril bepalen. Vervolgens heeft u samen met uw kind de keuze uit een breed assortiment merken, waaronder Vingino Eyewear.

Vergelijk de verschillende mooie monturen en kies een exemplaar waar de kinderen blij van worden. We denken graag met u mee, bijvoorbeeld als u zoekt naar een trendy model dat u gewoon bij ons in Haarlem kunt komen proberen. En kijkt u liever online alvast even rond? Doe alvast inspiratie of stel ons uw vragen, dan gaan we er voor u mee aan de slag.

Vingino Eyewear: winkel in Haarlem

We zijn uw winkel in Haarlem voor Vingino Eyewear en andere brillen , zowel voor kinderen als voor uzelf. Dus zoekt u een bril op sterkte met een mooi en exclusief montuur? Of gaat het u specifiek om de stoere en eigenzinnige stijl van dit merk voor eyewear? We helpen u graag de inspiratie op te doen waar u naar zoekt.

Kom naar onze winkel in Haarlem of doe alvast inspiratie op online in de brillenwinkel. We laten u graag zien wat er beschikbaar is bij Vingino Eyewear en andere merken, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Vragen over onze Vingino Eyewear in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.