multifocale glazen

Maatwerk MyStyle V+

Iemand die veel achter een bureau zit heeft bijvoorbeeld hele andere kijkbehoeften dan iemand die een vrachtwagen bestuurd. Voor de één is het leeswerk belangrijk en voor de ander is een verkeersbord op honderd meter kunnen zien belangrijker. De maatwerk glazen geven ten alle tijden het beste resultaat. Naast dat we met speciale computerprogramma’s een volledig klantprofiel van u maken, worden er met deze glazen ook rekening gehouden hoe de door u gekozen bril op uw gezicht staat. Hoe ver staat een glas van het hoornvlies af? Hoe staat de bril gekanteld voor het oog? Wat is de doorbuiging van het montuur? De maatwerk glazen worden vervaardigd met een lasertechniek die zorgt voor een zo glad en vertekeningvrij mogelijk oppervlakte. Deze factoren zorgen bij elkaar voor minder vertekening en een grote slagingskans en daarom zit ook op deze glazen ook een tevredenheid garantie van 2maanden.

Semi maatwerk LifeStyle V+

Semi maatwerk glazen zijn al een wat langere tijd gewaardeerde glazen onder de dragers. Er zijn maar weinig mensen die niet aan deze glazen hebben kunnen wennen. Ruime kijkgebieden voor ver, dichtbij en de tussen afstanden. Het is alleen net iets smaller dan bij een maatwerk glas. Bij een semi maatwerk glas kunnen we rekening houden met wensen van de klant qua gebruik. Doet iemand veel bureau werkzaamheden of bestuurd iemand een vrachtwagen. Deze verschillende omstandigheden vragen een ander type glas. De maatwerk glazen worden geslepen met een lasertechniek die zorgt voor een zo glad en vertekeningvrij mogelijk oppervlakte. Deze factoren zorgen bij elkaar voor minder vertekening en een grote slagingskans en daarom zit ook op deze glazen ook weer een tevredenheid garantie.

TrueForm

De technologie staat niet stil, nieuwe ontwikkelingen maken het mogelijk om het glasoppervlak te zien als een serie kleine individuele punten. Dit betekent dat uw brilvoorschrift nu punt voor punt wordt vertaald in de berekening en dat het oppervlak ‘pixel-perfect’ wordt geslepen. In de berekening wordt het kijken in schuine blikrichtingen geoptimaliseerd. U kunt nu genieten van het hoogste niveau van nauwkeurigheid én een optimale gezichtsscherpte in alle kijkrichtingen. De voordelen van deze glazen op een rij zijn een geoptimaliseerde gezichtsscherpte, vertrouwde ontwerpen met hogere nauwkeurigheid, precisie op pixel niveau door de True-form techniek. Deze factoren zorgen bij elkaar voor minder vertekening en een grote slagingskans en daarom zit ook op deze glazen wederom een tevredenheid garantie.

Budget

De budget glazen hebben een universele toepasbaarheid. Het lees- en tussen gebied is smaller dan bij de eerder genoemde uitvoeringen waardoor de gewenningsperiode iets langer zal zijn. Op deze glazen zit geen gewenningsgarantie.

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar top

Haarlem eo vandaag vóór 16 uur besteld = vanavond in huis*

Voor de sameday delivery in Haarlem maakt Kat Optiek gebruik van Hurby

Hurby levert alléén in de plaatsen: Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Hoofddorp, Bentveld, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Velserbroek, Bennebroek en Zwaanshoek.
Voor de rest van Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.