multifocale glazen

MYSELF maatwerk glazen

De beste versie van jezelf met MYSELF multifocale maatwerk glazen
Het dragen van een bril is een vorm van zelfexpressie. En als je denkt dat dit alleen over het montuur gaat, dan heb je het mis. Ook multifocale brillenglazen kunnen tegenwoordig volledig worden afgestemd op wie je bent. Onze glasfabrikant HOYA speelt hier met de nieuwe MYSELF multifocale glazen naadloos op in. Een volledig geïndividualiseerde oplossing, exact gemeten, berekend en geslepen op basis van je eigen, unieke kijkgedrag. Vragen over je levensstijl, ondersteund door een speciaal softwareprogramma, dienen als basis voor dit persoonlijke ontwerp.

Maatwerk haalt de beste versie uit jezelf
Een bril met MYSELF multifocale glazen ondersteunt het natuurlijke kijkgedrag en geeft rust op alle kijkafstanden. Je hoeft niet uw hoofd te draaien, maar laat je ogen het werk doen. MYSELF biedt een aangename ervaring bij het gebruik van digitale apparaten, maar ook tijdens buitenactiviteiten. Maar er is nóg een cruciale factor die de kwaliteit van je zicht bepaalt: de manier waarop wij de MYSELF glazen in het montuur plaatsen. Want de kleinste afwijking kan al de grootste irritaties geven. Daarom werken wij met VISUREAL. Dit systeem berekent de exacte plaatsing van de glazen in je montuur. De uitkomst van deze gedetailleerde optelsom? De voor jou perfecte bril.

MYSELF Multifocale maatwerk glazen

LifeStyle 3 brillenglazen

Bent u toe aan een nieuwe multifocale bril? Dan hebben wij iets nieuws voor u! Onze brillenglazen producent HOYA introduceert namelijk LifeStyle 3; multifocale glazen die het leven van een brildrager aanzienlijk veraangenamen.

 Andere levensstijl, ander design
Dé gemiddelde brildrager bestaat niet, laat staan dat er sprake zou kunnen zijn van één soort multifocaal glas. LifeStyle 3 speelt hier op in. Ze zijn er namelijk in drie designs die precies aansluiten bij de eisen die een bepaalde levensstijl stelt aan het gezichtsvermogen. Een heel verschil ten opzichte van traditionele multifocale brillenglazen, waar de keuze beperkt is tot één design.

Inclusief de laatste technische hoogstandjes
Tijdens het high-tech freeform productieproces worden beide zijden van elk brillenglas benaderd als een serie ontelbare individuele punten, om exact de juiste correctie op pixelniveau aan te kunnen brengen. Dit garandeert helder, natuurlijk zicht in alle richtingen en op alle afstanden. Dankzij HOYA’s Binocular Harmonization Technology™ werken beide ogen optimaal samen, met als resultaat perfect scherpstellen, constante beeldstabiliteit en uitstekende dieptewaarneming. U hoeft niet uw hoofd te draaien om scherp te zien, maar laat uw ogen het werk doen.

LifeStyle 3i: extra individualisering voor maximaal kijkcomfort
Op basis van het door u gekozen montuur wordt met digitale apparatuur een aantal extra persoonlijke metingen verricht en verwerkt in het ontwerp van uw brillenglazen. Deze extra individualisering zorgt voor een nog nauwkeurigere correctie en een aanzienlijk breder gezichtsveld.

LifeStyle 3 Multifocale brillenglazen

TrueForm Balansis

Evenwicht in zicht met Balansis multifocale brillenglazen
Multifocale glazen zijn de oplossing voor mensen die zowel dichtbij als veraf niet scherp meer zien. Over multifocale brillenglazen worden verschillende dingen verteld die u mogelijk kunnen afschrikken. Een voorbeelden hiervan zijn het niet kunnen wennen, vertekende beelden tijdens bijvoorbeeld traplopen of alleen goed kunnen zien als u recht vooruit kijkt. Met Balansis multifocale brillenglazen van HOYA heeft u hier geen last van.

Drie bewezen HOYA-technologieën zorgen ervoor dat u perfect ziet en blijft zien, wat u ook aan het doen bent. In Balansis multifocale brillenglazen worden View Xpansion Technology, Double Surface Technology en Stable View Enhancer gecombineerd.
View Expansion Technology. Dankzij de View Expansion Technology heeft u een breed kijkgebied dat niet vervormt. Hierdoor ziet u op alle afstanden beter.
Double Surface Technology. Door de Double Surface Technology heeft een breder gezichtsveld en kunt u makkelijk schakelen tussen verschillende kijkafstanden. Dit komt omdat de opbouw van de sterkte aan beide kanten van het glas wordt geplaatst.
Stable View Enhancer. De Stable View Enhancer corrigeert uw beeld en zorgt ervoor dat u stabiel blijft zien. Dankzij deze technologie heeft u niet langer last van een zwevend en vervormd beeld en heeft u bijvoorbeeld minder problemen bij het traplopen.
Denkt u dat de Balansis multifocale brillenglazen van HOYA iets voor u zijn? Kom dan langs in de winkel. We vertellen u er graag meer over.

TrueForm Balansis Multifocale glazen
DAYNAMIC multifocale brillenglazen
DAYNAMIC Brillenglazen Haarlem

DAYNAMIC multifocale brillenglazen

Ombelemmerd zicht wordt dagelijkse routine
Het lastig kunnen lezen van prijzen in de supermarkt, de navigatie niet in één oogopslag kunnen volgen of snel vermoeid zijn bij het lezen van een boek of kijken naar een film. HOYA’s nieuwste multifocale brillenglas DAYNAMIC speelt in op al deze ongemakken door het combineren van twee technieken.

Technologie voor een breder gezichtsveld
Door de brilsterkte aan de achterzijde van het glas aan te brengen in plaats van de voorzijde is deze gunstiger geplaatst ten opzichte van het oog. Hierdoor ervaart de brildrager een extra breed gezichtsveld, met name op middellange en korte afstand.

View Xpansion Technology zorgt bovendien voor een optimaal zicht tot aan de randen van de brillenglazen en dus voor grote, heldere kijkgebieden. Vervorming aan de randen van het glas wordt geminimaliseerd, de brildrager heeft op alle afstanden beter zicht. Zo wordt het werken op smartphones, tablets en andere apparaten comfortabeler.

DAYNAMIC multifocale brillenglazen voldoen aan de dagelijkse behoeften van de moderne brildrager en bieden meer kijkcomfort ten opzichte van traditionele brillenglazen.

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.