Dolce & Gabbana brillen en zonnebrillen

Uw Dolce & Gabbana in Haarlem vindt u bij ons in de winkel. Dus zoekt u de kenmerkende Cat Eye-brillen, een klassiek montuur of juist een specifieke retrolook?
Wij laten u zien wat er allemaal beschikbaar is, altijd met een belangrijke mate van stijl en elegantie. Dat is wat het merk kenmerkt, door de verschillende collecties heen. Ervaar de tijdloze silhouetten in combinatie met meesterlijk vervaardigde stoffen en materialen van Sicilië. Het zijn de pijlers van het DNA van het merk, die altijd terugkomen in zowel de brillen als de rest van de bijzondere collectie.

De brillen en zonnebrillen van Dolce & Gabbana bij ons in de winkel zijn er voor dames en voor heren. Dus zoekt u een nieuw montuur of een stijlvolle keuze voor tijdens de zomermaanden? We vertellen u graag meer over de unieke details, de aandacht voor de pure perfectie en natuurlijk de gebruikte hoogwaardige materialen.

Bovendien helpen onze opticiens in Haarlem u graag met een nauwkeurige oogmeting, voor een (zonne)bril op sterkte. Dat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor ieder model, ieder montuur en zowel Dolce & Gabbana als ieder ander hoogwaardig merk.

Voor dames en heren

Zoekt u een zonnebril van Dolce & Gabbana voor dames of specifiek voor heren? Dankzij de brede collectie met retro-zonnebrillen, Wayfarer-brillen, Cat Eye-brillen en bijvoorbeeld Aviators en Butterfly-brillen vindt u altijd waar u naar op zoek bent.

De brillen bij ons uit de collectie hebben prachtige monturen, waarin de mooiste materialen tot in de kleinste details goed zijn afgewerkt. Het is het Italiaans vakmanschap dat er goed in tot uiting komt. Het merk werkt daaraan op Sicilië, waar de tijd nog altijd langzamer lijkt te gaan en waar dus meer mogelijkheden zijn om tot de ultieme perfectie te komen.

Zowel de ready-to-wear-collectie als de meer exclusieve modellen van Dolce & Gabbana tonen karakteristieke brillen en zonnebrillen. Referenties naar zowel Sicilië als religie laten het typische Italiaanse karakter zien, dat bovendien blijkt uit het bijzondere oog voor detail.

Nauwkeurige oogmeting

Onze deskundige opticiens helpen u graag een geschikt montuur te vinden. Dus heeft u online al inspiratie opgedaan of bent u juist benieuwd naar wat er allemaal beschikbaar is? Met de brillen en zonnebrillen van Dolce & Gabbana bij ons in de winkel in Haarlem weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

En wilt u een oogmeting laten doen, voor een (zonne)bril op sterkte? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Dat betekent dat u weer geweldig goed kunt zien, met een (zonne)bril die bovendien precies past bij de stijl die u graag wilt uitstralen.

Dolce & Gabbana brillen en zonnebrillen:
winkel in Haarlem

We zijn uw winkel in Haarlem voor Dolce & Gabbana en een groot aantal andere hoogwaardige merken. Dus zoekt u naar brillen en zonnebrillen van de beste kwaliteit? Doe online alvast inspiratie op of kom eens bij ons langs.

Vragen over onze Dolce & Gabbana brillen en zonnebrillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.