Dieter Funk brillen

Dieter Funk in Haarlem: bij ons in de winkel vindt u brillen van de degelijke Duitse degelijkheid. Het blijkt uit de gebruikte materialen, de toepassing daarvan en natuurlijk de uitgesproken monturen die de aandacht trekken. Het is bij Dieter Funk allemaal op een heel logische wijze met elkaar verweven.

Het verhaal van het merk gaat terug tot 30 jaar geleden. Het waren toen kleurrijke glazen en opvallende monturen die de basis legden voor FUNK Sunglasses. Inmiddels is het merk gegroeid met een aantal eigen lijnen, waaronder die van Dieter Funk.

Onze opticiens kennen de trendy modellen uit de nieuwste collectie, weten hoe tijdloze klassiekers hun karakter hebben gekregen en begrijpen waar u naar op zoek bent. We helpen u graag, gewoon door de verschillende brillen en monturen zelf te komen ervaren in onze winkel in Haarlem.

Uitgesproken monturen

Het zijn met name de uitgesproken monturen van de Dieter Funk brillen die tot de verbeelding spreken. Ze benadrukken de individuele stijl, het gebruik van hoogwaardige materialen en de stevige Duitse basis.

Iedere bril wordt met de hand gemaakt in Kinsau in Duitsland. Dat geldt zowel voor de brillen van Dieter Funk als voor de monturen van Sashee Schuster en van Funk Food. Dit zijn de andere twee lijnen van het merk, waarmee er diverse collecties beschikbaar zijn.

De kwaliteit, duurzaamheid en transparantie in de werkwijze staan altijd als een paal boven water. Het zijn de belangrijke kenmerken in ieder collectie, iets dat u daarom ook terug kunt zien in de monturen van Dieter Funk.

Mooie en exclusieve monturen

Bij ons in de winkel in Haarlem laten we u graag de monturen van Dieter Funk proberen, net als die van diverse andere luxe en exclusieve merken. Het is de beste manier om te komen ervaren wat er goed bij u past en waar u precies naar op zoek bent.

Dus heeft u online alvast inspiratie opgedaan en een beeld van wat u zoekt? Of heeft u een voorkeur voor kleuren en bijvoorbeeld een stevig montuur? Onze opticiens in de winkel laten u aan de hand van Dieter Funk en andere merken graag zien wat er beschikbaar en mogelijk is.

Dieter Funk brillen: winkel in Haarlem

Dieter Funk in Haarlem vindt u bij ons in de winkel, zowel met de nieuwste en trendy modellen als met de meer tijdloze monturen uit de collectie. Dus zoekt u een specialist met brillen van de verschillende bekende en minder bekende merken? Wij laten u zien wat u kunt kiezen en bieden de mogelijkheid om de brillen in de praktijk te komen ervaren.

Vragen over onze Dieter Funk brillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.