De grootste keus in brillen in Haarlem

Kat Optiek, de brillen specialist

De mooiste brillen van de grootste topmerken, exclusieve maatbrillen of stoere sportbrillen. Bij Opticien Kat Optiek in Haarlem kan iedereen terecht voor een bril naar wens. Wij hebben een ruime collectie brillen in vele soorten en maten. Uiteraard met een goede balans tussen prijs en kwaliteit. Bij ons betaalt u nooit te veel en bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Dat ziet er goed uit!

Een ruime keus in brillen is niet het enige waarvoor u naar ons toe komt. Uiteraard gaat het er ook om dat u goed scherp kunt zien. Bij Kat Optiek in Haarlem beschikken de opticiens over veel expertise op het gebied van oogmeting, stijl en mogelijkheden. Zij zijn erin getraind uw wensen met het juiste advies te combineren. Zo komen ze tot het beste resultaat. Dus bent u op zoek naar een prachtige bril met de juiste brillenglazen die zorgen voor perfect zicht? Dan weet u nu waar u moet zijn.

Brillen voor iedereen

Kom gerust eens langs in onze brillenwinkel in Haarlem om de ruime collectie te aanschouwen of laat u vrijblijvend adviseren. Wij staan altijd voor u klaar! Kat Optiek is een exclusieve Ray-Ban prescription dealer en is een specialist in volwassen monturen, kinderbrillen en sportbrillen op sterkte.

Wilt u alvast een indruk krijgen van onze collectie? Bezoek onze online paskamer!

Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.