logo-serengeti-katoptiek

Serengeti brillen en zonnebrillen

Uw Serengeti bril in Haarlem is het resultaat van een iconisch merk dat vanuit de Verenigde Staten heel de wereld heeft weten te veroveren. De brillen en zonnebrillen combineren het fijnste gevoel voor esthetiek, design en creativiteit. Vanuit die waarden ontwerpt het merk regelmatig nieuwe collecties, waarvan we de mooiste monturen graag bij ons in de winkel aan u laten zien.

De brillen en zonnebrillen van Serengeti combineren innovatie met een bijzondere mate van creativiteit. De authentieke stijl en het inspirerende zelfvertrouwen waarmee het de markt voor brillen heeft opgeschud passen perfect in het statement dat u met een dergelijk montuur wilt maken.

Innovatie en creativiteit

De Serengeti brillen die u bij ons in Haarlem in de winkel vindt zijn het resultaat van doorlopende innovatie en een belangrijke mate van creativiteit. Het zijn de hoogwaardige materialen en slimme technische innovaties die leiden tot een bril die z’n tijd in allerlei opzichten ver vooruit lijkt.

Een belangrijk aspect van de brillen is het gebruikte glas. De contrast-verhogende glazen verbeteren het zicht. Ze kleuren mee en zijn er zelfs gepolariseerd. De brillen laten letterlijk zien wat er aan innovatie allemaal mogelijk is.

Serengeti streeft naar een wereld die inspireert, door jou geweldig te laten zien en precies te laten ervaren waar je behoefte aan hebt. Het merk gebruikt de ultieme passie van z’n ontwerpers met het technisch vernuft van haar engineers, om samen tot een ontwerp te komen dat tot in de kleinste details klopt. Het is die specifieke niche waarin Serengeti excelleert, iets dat u terugziet in de monturen en ontwerpen bij ons in de winkel in Haarlem.

Grootste assortiment merken

U bent bij ons aan het juiste adres voor de brillen en zonnebrillen van Serengeti, net als voor een groot aantal andere merken. Het is een sterke naam binnen ons totale aanbod, waarmee we graag laten zien hoe de bril precies uitstraalt wat u belangrijk vindt.

Bovendien staan onze deskundige opticiens graag voor u klaar, zowel voor een nauwkeurige oogmeting als om u te helpen een keuze te maken uit het aanbod. Dus heeft u online al wat inspiratie opgedaan of wellicht virtueel een bril uitgeprobeerd? Vanuit dat idee denken we met u mee over welke bril van Serengeti of van een ander merk daar het best bij aansluit. Of we leggen u uit over de gebruikte materialen en monturen, bijvoorbeeld om die precies af te stemmen op de vorm en uitstraling van uw gezicht.

Serengeti brillen en zonnebrillen:
winkel in Haarlem

Zowel de monturen van Serengeti als de andere brillen en zonnebrillen zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Ze combineren trendy of juist heel tijdloze ontwerpen met innovatieve technieken en lichtgewicht-materialen. Kom naar onze winkel in Haarlem, waar u de kans heeft om de verschillende monturen op uw gemak uit te proberen. En waar u een deskundige oogmeting kunt laten doen, zodat u met de mooiste bril weer alles tot in detail zal zien.

Vragen over onze Serengeti brillen en zonnebrillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.