Etnia Barcelona brillen

Etnia Barcelona in Haarlem vindt u bij ons in de winkel. We hebben de brillen uit de nieuwste collectie, zodat u die op uw gemak kunt komen ervaren. We zijn uw adres voor zowel de kinderbrillen als de brillen voor volwassenen, altijd op basis van natuurlijke materialen en stijlvolle ontwerpen.

Het merk werd in 2001 opgericht en is uitgegroeid tot een sterke en onafhankelijke naam die z’n eigen koers vaart. Dat komt terug in de historie die er inmiddels is opgebouwd, zowel met het eigen merk als voor de andere merken waarvoor al tientallen jaren monturen worden gemaakt.

Onze opticiens in de winkel in Haarlem vertellen u graag meer over de (kinder)brillen van Etnia Barcelona en de achtergrond van dit merk. Zoals de naam al verklapt is het afkomstig uit Barcelona, waardoor het Spaanse temperament natuurlijk een belangrijke rol speelt

Geboren en getogen in Barcelona

De brillen van Etnia Barcelona tonen een belangrijke mate van temperament, dat helemaal past bij de Spaanse roots. Het merk staat vanuit de wereldstad in het noorden van het land open voor tal van culturen en open voor de rest van de wereld. Ondertussen is er sprake van duidelijke Spaanse ondertonen, die het merk en de ontwerpen van de monturen sterk ten goede komen.

Het merk maakt sinds 2001 eigen brillen en produceerde al lang daarvoor voor een groot aantal andere merken met sterkere namen. Dat betekent dat het bedrijf een schat aan ervaring bezit, om tot brillen van de hoogst mogelijke kwaliteit te komen. Met de brillen van Etnia Barcelona in Haarlem laten we u dat graag zelf ervaren, gewoon bij ons in de winkel.

Grootste assortiment merken

De Etnia Barcelona brillen collectie laat veel variatie zien, waardoor u de keuze heeft uit een aantal verschillende stijlen. Zoekt u naar een meer minimalistische bril of juist een uitgesproken montuur? Zowel met de brillen van dit merk als met de rest van onze collecties en het complete assortiment vinden we altijd waar u naar op zoek bent.

Onze opticiens luisteren goed naar uw wensen, om u op basis daarvan aan te geven wat er mogelijk is. Zo vinden we de bril waar u naar op zoek bent, net als die voor de kinderen als u daarvoor zoekt naar een stijlvol montuur.

Grootste assortiment merken

De Etnia Barcelona brillen bij ons in de winkel in Haarlem kunt u op uw gemak komen uitproberen. Doe online alvast wat inspiratie op of kom gewoon een keer bij ons langs. Dan helpen we u met dit merk en de andere brillen het model en montuur te vinden waar u blij van wordt

Vragen over onze Etnia Barcelona brillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.