Sashee Schuster brillen

Sashee Schuster in Haarlem: we zijn de winkel waar u een kleurrijke bril met een stoer montuur vindt. Het merk staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen, in vrouwelijke en speelse modellen.

Ons brede assortiment helpt u inspiratie op te doen voor een mooie nieuwe bril, met een montuur dat precies past bij wat u graag wilt laten zien. Bovendien staan onze deskundige opticiens natuurlijk voor u klaar, zowel voor een oogmeting als om mee te denken over het ideale montuur.

Kleurrijke brillen en stoere monturen

De kleurrijke brillen en stoere monturen van Sashee Schuster zijn onderdeel van FUNK. Het merk heeft met Sashee Schuster, Dieter Funk en Funk Food drie belangrijke lijnen, die allemaal hun eigen karakter hebben.

De vrouwelijke en speelse modellen zijn altijd gemaakt van natuurlijke materialen. Dit leidt tot unieke specificaties, voor brillen die altijd volledig met de hand worden gemaakt. Het merk gebruikt bijvoorbeeld veren in de tussenlaag van de bril en creëert daarmee een unieke stijl. Dat gebeurt in Kinsau in Duitsland, waar de kwaliteit en het vakmanschap hand-in-hand gaan met de trendy modellen. De natuurlijke materialen zijn voor het merk een verwijzing naar de vergankelijkheid van het leven. Tegelijkertijd toont het de kracht van de natuur, waar we volgens het merk veel meer bij stil zouden moeten staan.

Zowel kwaliteit, duurzaamheid als transparantie vormen belangrijke uitgangspunten voor ieder montuur en iedere bril. Dit geldt voor zowel Sashee als Dieter, net als voor hun Funk Food-monturen die daarin hun eigen rol spelen.

Deskundige opticiens

Onze deskundige opticiens zorgen voor een nauwkeurige oogmeting en helpen u graag een goede keuze te maken uit het beschikbare assortiment. De brillen van Sashee Schuster koopt u bij ons in Haarlem in de winkel. En wilt u voor die tijd alvast inspiratie opdoen? Bekijk de monturen online of pas ze virtueel, zodat u al een idee heeft van waar u naar op zoek bent.

Samen met onze opticiens vindt u het montuur dat precies bij u past, als speelse en vrouwelijke keuze die geweldig matcht met uw meest favoriete outfits. Het is een stijl- en smaakvolle keuze, waarbij u bovendien kunt rekenen op niets minder dan de meest hoogwaardige materialen.

Sashee Schuster brillen: winkel in Haarlem

De Sashee Schuster brillen bij ons in Haarlem kunt u natuurlijk op uw gemak komen proberen. We helpen u op die manier een mooie en exclusieve keuze te maken, voor een speels en vrouwelijk model. En zoekt u een plek om ook andere brillen te proberen? Dankzij ons uitgebreide assortiment met de beste merken helpen we u het montuur te vinden dat het mooist staat. Bovendien adviseren we u graag over bijvoorbeeld de breedte, de materialen en natuurlijk alle andere eigenschappen die u belangrijk vindt.

Vragen over onze Sashee Schuster brillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.