J.F.REY brillen

Uw J.F.REY bril vindt u in Haarlem, bij ons in de winkel. Met onze heren- en damesbrillen helpen we u online graag inspiratie op te doen. Daarna zijn onze deskundige opticiens u graag van dienst, zowel met een nauwkeurige oogmeting als door samen op zoek te gaan naar het mooiste montuur.

We berekenen scherpe prijzen en zorgen er zowel met de brillen voor heren als voor dames voor dat u altijd een trendy montuur vindt. Dat montuur is gemaakt in Frankrijk, iets waar het J.F.REY trots meer over vertelt in het merkverhaal. Het gaat om meer dan alleen een afkomst, omdat het staat voor bijvoorbeeld het vakmanschap en de kennis in de Franse traditie van het brillen maken.

Made in France

Iedere J.F.REY bril wordt gemaakt met het grootste vakmanschap, op basis van het originele ambacht. Toch betekent dat aan de andere kant niet dat het merk voorbij gaat aan High Tech en innovatieve verbeteringen. Het resultaat is een grenzeloze keuze uit modellen en monturen, die altijd gemaakt zijn van de beste materialen.

Dat de brillen voor scherpe prijzen gemaakt worden in Frankrijk betekent bovendien niet dat het merk kiest voor de mooiste materialen vanuit heel de wereld. Het titanium komt uit Japan, terwijl het acetaat bijvoorbeeld komt van de Italiaanse fabrikant Mazzuchelli. De vervaardiging door J.F.REY in kleuren en patronen is vervolgens exclusief, waardoor er een mooi montuur ontstaat dat nergens anders te vinden is.

Grootste assortiment merken

Bij ons in de winkel in Haarlem laten we u graag de mooiste brillen van J.F.REY zien, zowel voor dames als voor heren. En wilt u online alvast inspiratie opdoen of de brillen op uw gemak virtueel passen? Het is de beste manier om een beeld te krijgen van wat er allemaal beschikbaar is.

Vervolgens vertellen onze deskundige opticiens u graag meer over de 150 tot 200 gedetailleerde aanpassingen in de brillen van J.F.REY. En doen we een nauwkeurige oogmeting, voordat we een montuur kiezen van J.F.REY of een van de andere merken in ons brede assortiment. Op die manier vindt u altijd de prachtige bril waar u naar op zoek bent.

J.F.REY brillen: winkel in Haarlem

Zoekt u een specialist in brillen van J.F.REY en andere exclusieve merken in Haarlem? U bent van harte welkom. Of doe online alvast ideeën op, waarmee we u in de winkel natuurlijk graag verder helpen. Zo kiest u samen met onze deskundige opticiens het montuur voor de bril die bij u past, waarmee u weer ziet tot in de kleinste details.

Vragen over onze J.F.REY brillen brillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.