Bifocale glazen

BIFOCALE GLAZEN VAN KAT OPTIEK

Een bifocaal brillenglas corrigeert beelden zowel dichtbij als veraf, terwijl een trifocaal brillenglas ook nog een apart segment voor de middenafstand heeft. De bifocale brillenglazen zijn te herkennen door de zichtbare leesgedeeltes, een half maantje, op het brillenglas.

Ondanks dat het ontwerp zeer praktisch is wordt dit type brillenglas tegenwoordig voor het merendeel vervangen door multifocale brillenglazen omdat deze laatste een rustigere overgang geven tussen het lees- en kijkgedeelte en een scherp beeld geven in het tussengebied.

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.