TBL The Black Label eyewear

Vanaf 2024 verkopen wij het merk The Black Label niet meer in onze winkel in Haarlem. Wij hebben ervoor gekozen ons te richten op onze andere merken dat beter voldoet aan de behoefte van onze klanten. Bekijk dan ook onze andere merken eens.

Uw Black Label Eyewear in Haarlem vindt u niet meer bij ons in de winkel. Het is een bril op basis van puur vakmanschap, waarbij aandacht, precisie en liefde een belangrijke rol spelen. De brillen zijn gewoon van Nederlandse bodem, waarbij ontwerpers Armand van Lingen en Agnes de Zwart zorgen voor een kenmerkende minimalistische stijl.

Met de brillen van The Black Label (TBL) zorgen we voor een brede collectie minimalistische monturen, die perfect aansluiten op de belangrijke trend om meer aandacht te hebben voor bijvoorbeeld bijzondere materialen. Het is een belangrijke designkeuze van het merk, waarbij de ontwerpen stuk voor stuk enorm verfijnd aanvoelen.

‘Het gezicht draagt de bril’

The Black Label Eyewear is van mening dat een bril zowel functioneel als trendy moet zijn. ‘Het gezicht draagt de bril’, en niet andersom. Dat betekent dat er altijd sprake moet zijn van een eigentijds design, ook al kunnen kenmerkende klassiekers daarvoor de inspiratie hebben gegeven.

Het is op die manier aan de ene kant ingetogen, terwijl dat toch heel luxe aan kan voelen. Het kenmerkt de collectie van het merk, die zowel de iconische modellen als meer eigentijdse monturen laat zien. Ze komen op een mooie manier samen in de brillen van TBL, die u bij ons in de winkel natuurlijk op uw gemak kunt uitproberen.

U kunt dan bovendien zelf ervaren dat de brillen staan voor niets minder dan de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat geldt voor alle gebruikte materialen, die daardoor stevig (maar niet zwaar) aanvoelen.

Nauwkeurige oogmeting

En zoekt u een bril op sterkte, bijvoorbeeld van TBL The Black Label uit Nederland? Onze deskundige opticiens bij ons in de winkel in Haarlem zorgen voor een nauwkeurige oogmeting. Op basis daarvan adviseren we u over de bril die het best bij u past en ervoor zorgt dat u weer uitstekend zal zien.

Dat kan met een bril van The Black Label, net als met de andere exclusieve en luxe merken bij ons in het assortiment. Dankzij zowel de nieuwe en trendy collecties als de meer tijdloze modellen hebben we altijd een montuur dat goed aansluit bij wat u zoekt.

TBL The Black Label eyewear: winkel in Haarlem

We zijn uw winkel in Haarlem voor de brillen van The Black Label Eyewear. Dus zoekt u een bril van Nederlandse bodem? We laten u graag zien hoe u kiest voor de beste kwaliteit en een ontwerp dat zowel trendy als tijdloos kan aanvoelen. Doe online alvast inspiratie op met de diverse brillen of kom bij ons langs. Onze opticiens staan graag voor u klaar.

Vragen over onze TBL The Black Label eyewear in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.