kinderbrillen

DE GROOTSTE KINDERBRILLENCOLLECTIE VAN HAARLEM

De grootste kinderbrillen-collectie van Haarlem en omstreken vind je bij Kat Optiek en de standaard glazen zijn altijd ‘gratis’. Ben je op zoek naar een stoere jongensbril of een hip gekleurd montuur voor een jonge dame, we hebben voor iedereen een mooie bril waar je zeker de blits mee gaat maken. En zeg nou zelf met een gave bril is het voor ieder kind toch makkelijker om de bril op te zetten.

Bent u zo enthousiast en kunt u niet wachten met het passen van kinderbrillen bezoek dan onze online paskamer!

De collecties kinderbrillen die wij in huis hebben, zijn die van Vingino, Rayban, JF Rey kids, Nike en Bbig. Als laatste aanvulling op de collectie hebben wij ‘Johann von Goisern’. De mooie kleursamenstellingen blinkt hierbij uit, waardoor de bril heel vrolijk op het gezicht staat.

Scroll naar top

Haarlem eo vandaag vóór 16 uur besteld = vanavond in huis*

Voor de sameday delivery in Haarlem maakt Kat Optiek gebruik van Hurby

Hurby levert alléén in de plaatsen: Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Hoofddorp, Bentveld, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Velserbroek, Bennebroek en Zwaanshoek.
Voor de rest van Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.