DE GROOTSTE KINDERBRILLENCOLLECTIE VAN HAARLEM

De grootste kinderbrillen-collectie van Haarlem en omstreken vind je bij Kat Optiek en standaard wordt deze gemaakt met dunne glazen. Ben je op zoek naar een stoere jongensbril of een hip gekleurd montuur voor een jonge dame, we hebben voor iedereen een mooie bril waar je zeker de blits mee gaat maken. En zeg nou zelf met een gave bril is het voor ieder kind toch makkelijker om de bril op te zetten.

De collecties kinderbrillen die wij hebben zijn die van Bbig, Vingino, Nike en Rayban. En wij hebben nu ook de volledige collectie van Junior&Junior in huis.

Wat kost een kinderbril?

Al onze kinderbrillen worden standaard voorzien van extra dunne A-merk glazen.
Uiteraard zijn deze krasbestendig en ontspiegeld.

Montuur inclusief glazen compleet €220,-

Direct korting op je 2e bril

Een tweede bril is altijd handig, al is het maar voor buiten spelen, sporten of natuurlijk omdat het cool is om af te wisselen.

Als je direct een 2e bril besteld krijg je €70,- korting

Kinderbrillen - Kat Optiek Haarlem

ONZE GLAZEN

Stunning glazen : Inclusief
Superb glazen : + €60,-
Briljant glazen : + €140,-
Miyosmart glazen : + €280,-
Toeslag Blauwfilter : + €20,-

Stunning glazen : Standaard dunne glazen in 1.6 index glas

Superb glazen : Extra dun geslepen en daardoor nog lichter. 1.67 index. Echt een pre bij een sterkte hoger dan +/- 3dpt of een cilinder hoger dan +/- 2dpt

Briljant glazen : De allerbeste glazen die er te krijgen zijn. Nog dunner, harder en beste ontspiegeling. 1.74 index. Een must bij een sterkte hoger dan +/- 6dpt

Oops-proof service

Voor €25,- bieden wij een Oops-Proof service

Alle voordelen op een rij

Een ongelukje met je bril zit in een klein hoekje.
Met onze Oops-proof service krijg je op alles fikse korting (* 1x inzetbaar)

Montuur vervangen: €60,-*
Set nieuwe Stunning glazen: €50,-*
Set nieuwe Superb glazen: €80,-*
Set nieuwe Briljant glazen: €120,-*
Set Nieuwe Miyosmart glazen (Speciale voorwaarden)

Je kunt de Oops-proofservice direct afsluiten bij je aankoop van je bril (of nog binnen 30 dagen na je aankoop). De Oops proof geldt tot 12 maanden na aankoop van de bril. Deze service sluit je wel af per bril, dus bij 2e bril met korting moet het 2x worden afgesloten.

Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.