Logo_Andy Wolf
ANDY WOLF EYEWEAR_4613

ANDY WOLF brillen

Wij zijn ANDY WOLF. Zo simpel is het. Elke ANDY WOLF bril is uniek. Nu verkrijgbaar in Haarlem bij ons in de winkel.

Een idee tussen twee vrienden
…dat was het begin van ANDY WOLF EYEWEAR. In 2006 werd ons merk opgericht door Andreas Pirkheim (beter bekend als Andy) en Wolfgang Scheucher (de Wolf in onze merknaam). ANDY WOLF begon klein, maar met een grote visie om lokaal, traditioneel vakmanschap te combineren met een eigentijds en innovatief design. Vandaag de dag worden onze juweeltjes over de hele wereld met liefde gedragen. ANDY WOLF EYEWEAR is in 69 landen te verkrijgen en dat worden er continu meer! Hoe wij dat vinden? In een woord: geweldig!

Andy Wolf_NEW HEIGHTS_4613

Welkom bij de ANDY WOLF familie

ANDY WOLF is een merk dat gekenmerkt wordt door passie en toewijding. Die passie komt van de mensen achter het merk. Iedereen binnen de ANDY WOLF familie is met hart en ziel betrokken en houdt vast aan wat begon met de grote visie om lokaal, traditioneel vakmanschap te combineren met een eigentijds en innovatief design. ANDY WOLF is veel meer dan dat. Bij ons is niemand beter dan de ander, iedereen is familie. En dat betekent voor ons geven en nemen, elkaar waarderen en ondersteunen, elkaar liefhebben, vertrouwen en samengroeien. Wij zijn te herkennen aan ons expressieve design. Wij staan bekend om onze ervaring, vakmanschap, onze kracht en persoonlijkheid. Wij staan voor de positieve woorden die we spreken en dit met een buitengewone bril op ons op gezicht. 

ANDY WOLF is veel meer dan alleen monturen

ANDY WOLF is direct, eerlijk en transparant. Wij laten zien wat belangrijk voor ons is; wij beloven niets dat wij niet kunnen waarmaken, wij communiceren en wij luisteren. 

Kwaliteit & Design

Het hele creatieve team van ANDY WOLF tekent, ontwerpt en produceert met passie een ANDY WOLF montuur tot dit perfect is – in pasvorm, materiaal en stijl. Elk montuur is handgemaakt, elk materiaal is het beste in zijn soort. En met de productie in de naastgelegen fabriek kunnen we een onberispelijke kwaliteit garanderen. Dit zie en voel je terug bij al onze modellen. 

Clips

Onze nieuwe vederlichte clip-ons transformeren optische ANDY WOLF-favorieten in nieuwe, opwindende zonnebrillen. De clip-ons met kwaliteitszonnebrillen van ZEISS kunnen in een mum van tijd aan en uit worden geklikt – voor de juiste look in elke (weers)situatie. 

Vragen over onze ANDY WOLF brillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.