Junior en Junior kinderbrillen
Junior en Junior Kinderbril

Junior&junior kinderbrillen

Junior&junior kinderbrillen in Haarlem: bij ons in de winkel zijn we er voor u en voor kinderen met smaak. Elegant en duurzaam, unieke kinderbrillen van topkwaliteit. Helemaal in de mode en toegankelijk voor iedereen!

Stijlvolle kinderbrillen voor ieder kind.
Een kinderbril die écht past bij de persoonlijkheid van je kleintje is soms een uitdaging om te vinden. In veel optiekspeciaalzaken lijkt de kindercollectie een bijzaak. Regelmatige vernieuwing ontbreekt en de diversiteit laat te wensen over. Bij Kat Optiek geloven we dat elk kind de spotlight verdient. Daarom presenteert Junior & Junior een collectie volledig toegewijd aan onze jonge trendsetters. Van charmante mini-me designs tot robuuste monturen voor avontuurlijke momenten.

Zoekt u een winkel om samen een bril uit te komen zoeken na een deskundige oogmeting door onze opticiens? U bent bij ons in de beide gevallen aan het juiste adres.

Junior en Junior Kinderbril

Junior&junior Design

Alle brillen worden door ons Junior&junior en met veel liefde ontworpen. De brillen zijn stylish en hebben subtiele details. Junior&junior houdt van fashionable, chic en stoer. Geen roze plastic Hello Kitty-brillen dus.

Het maken van een brilmontuur vergt ouderwets vakmanschap. Die specifieke expertise hebben we gevonden in onze partner, die de monturen stuk voor stuk met de hand maakt. Een flinke klus, want voor een montuur klaar is moeten er wel 80 tot 120 verschillende handelingen worden verricht.

Junior&junior kiest heel bewust voor materialen van de hoogste kwaliteit. Oersterk, duurzaam waar mogelijk en made to last.

Titanium

Titanium is een oersterk edelmetaal met als grootste voordeel dat het heel licht van gewicht is. Daarnaast is het hypoallergeen, dus voorkomt het allergische reacties.

Alle onderdelen (dus ook in de acetaat frames), zoals scharnieren, worden van titanium gemaakt. Dat is zeer uniek. Ook de nosepads worden van dit materiaal gemaakt. Dat is fijn, want titanium neemt razendsnel de temperatuur van je lichaam aan. Lekker comfy dus

Bio-acetaat

Een van Junior&junior favo-materialen is acetaat. Acetaat, of cellulose acetaat met een deftig woord, is een kunststof gemaakt van natuurlijke materialen: katoen en houtpulp. Daar worden grote platen van geperst, waaruit het montuur wordt gesneden.

Junior&junior werkt uitsluitend met bio-acetaat. Bio acetaat wordt gemengd met hulpstoffen op bio basis, die zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen in plaats van op olie gebaseerde grondstoffen.

Goed voor jou, goed voor de aarde.

Zachte oortips

Alle brillen hebben eartips die zijn gemaakt van zacht, siliconen materiaal. Dat zit heerlijk zacht en heeft als extra voordeel dat je heel gemakkelijk zelf de bril kunt bijstellen.

 
Jonne_Boston_Caramel junior en junior

Vragen over onze Junior&junior kinderbrillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.