Giorgio Armani brillen

Vanaf 2024 verkopen wij het merk Giorgio Armani niet meer in onze winkel in Haarlem. Wij hebben ervoor gekozen ons te richten op onze andere merken dat beter voldoet aan de behoefte van onze klanten.

 Zoekt u een specifiek montuur of een mooie bril voor dames of juist voor heren? Met de diverse merken helpen we u een exclusieve keuze te maken, binnen het luxe-segment waarin het belangrijk is dat zelfs de kleinste details kloppen.

Giorgio Armani is het wereldberoemde merk, naar de gelijknamige ontwerper die de Italiaanse stijl naar een nieuw hoogtepunt heeft verheven. De monturen voor de brillen zijn gemaakt van stevige basismaterialen, waarbij de kleinste details tot in perfectie kloppen en laten zien dat het handwerk is.

Het is die combinatie van materialen, details en technologie die in de brillen en monturen zorgt voor de pure klasse waar zoveel mensen blij van worden. Uiteraard laten we u graag zien welke nieuwe monturen en modellen er beschikbaar zijn, gewoon bij ons in de winkel in Haarlem.

Rechthoekig of rond

Wie goed kijkt naar de gemiddelde Armani bril in Haarlem merkt dat het altijd gaat om een van twee vormen. De brillen zijn rechthoekig of rond, of hebben een heel duidelijke associatie met een van de beide vormen. Het is een kenmerk van de Armani bril monturen. Zodra u het eenmaal weet gaat het meer opvallen, en komt er een duidelijke lijn in zowel de bestaande als de nieuwe collecties.

Dus zoekt u een tijdloze Armani bril voor dames? Of bent u binnen Giorgio Armani op zoek naar een geschikte bril voor heren? Wij laten u graag zien wat er beschikbaar is. Daarbij vertellen we u bijvoorbeeld meer over het handwerk in Italië, de bijzondere details en de achtergrond van de gebruikte hoogwaardige materialen.

Mooie en exclusieve monturen

Ervaar de simpele elegantie, het minimalisme en strakke design van een wereldmerk. De details kloppen, bijvoorbeeld in de link naar vintage op basis van het rijke erfgoed van het merk. Dus houdt u van klassiek vintage? De hoogwaardige materialen en unieke vormgeving brengen dit op een prachtige manier bij elkaar. Het is elegant, stijlvol en tegelijkertijd toegankelijk en alledaags.

De mooie en exclusieve monturen van Giorgio Armani passen uitstekend binnen de rest van onze collectie. Zoekt u bijvoorbeeld naar de unieke patronen en bijvoorbeeld de monturen in donkere kleuren? Ze sluiten goed aan bij een aantal andere exclusieve merken die we voeren.

We laten u zowel de brillen van Armani als van de andere modellen graag zien. U kunt online alvast inspiratie opdoen. Of meteen naar de winkel komen natuurlijk, waar we de brillen voor u hebben liggen. U kunt die op uw gemak uitproberen, en er kijkt een ervaren opticien met u mee die bovendien kan zorgen voor een nauwkeurige oogmeting voor een bril op sterkte.

Giorgio Armani brillen: winkel in Haarlem

Zoekt u naar een bril van Giorgio Armani in Haarlem? Met onze uitgebreide collectie brillen zorgen we voor zowel de tijdloze modellen als de meer trendy monturen van dit moment. Bij ons in de winkel laten we u graag zien welke stijlen er beschikbaar zijn, om die zo mooi mogelijk af te stemmen op wat u daarmee wilt uitstralen.

Vragen over onze Giorgio Armani brillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.