Deskundige oogmeting in Haarlem

Ziet u slechter en heeft u behoefte aan een oogmeting? Bij Kat Optiek in Haarlem helpen we u graag. Wij hebben gediplomeerde opticiens in huis die snel en zorgvuldig een oogmeting kunnen uitvoeren. U weet direct of u een bril of lenzen nodig heeft of dat er iets anders aan de hand is. Indien u overgaat tot de aankoop van een bril of lenzen na de oogmeting, helpen we u in Haarlem graag verder met een product van hoge kwaliteit.

Kennis en kunde

Het is in ons belang om de oogmeting zo goed mogelijk uit te voeren. We willen immers dat u zo scherp mogelijk gaat zien. Na het uitvoeren van de meting kiest u voor contactlenzen of gaan we over tot de keuze van glazen. De glazen in uw bril zijn afhankelijk van de sterkte en het montuur waar de glazen in komen. Heeft u uw bril en glazen gekozen? Dan bepalen we samen hoe u de bril het lekkerst draagt en gaan we verder met het slijpen en monteren van de glazen.

Het slijpen en monteren van de bril dient vakkundig te gebeuren. U kunt hier niet op wachten. Wij nemen direct contact met u op als de door u uitgekozen bril voor u klaarligt in Haarlem.

Snel een correcte oogmeting

Een correcte oogmeting zorgt uiteindelijk voor scherp zicht. Bent u woonachtig in Haarlem of omgeving en wilt u een professionele oogmeting laten uitvoeren? Dan bent u bij Kat Optiek aan het juiste adres. Wij zien u graag voor een oogmeting in Haarlem verschijnen.

Oogmeting Haarlem

Een oogmeting laat je doen door een gediplomeerde opticien in Haarlem.

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar top

Haarlem eo vandaag vóór 16 uur besteld = vanavond in huis*

Voor de sameday delivery in Haarlem maakt Kat Optiek gebruik van Hurby

Hurby levert alléén in de plaatsen: Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Hoofddorp, Bentveld, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Velserbroek, Bennebroek en Zwaanshoek.
Voor de rest van Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.