Nieuws, mode & Aanbiedingen

Duo Deals

Ook dezelfde topprestaties voor je zonnebril, sportbril of beeldschermbril!!

50% korting op 2e set glazen voor je sportbril op sterkte*
50% korting op 2e set glazen voor je zonnebril op sterkte*
50% korting op 2e set glazen voor je beeldschermbril op sterkte*
50% korting op je glazen van je reservebril*

Geen 2e bril?

Dan bij aanschaf van één complete nieuwe bril:
€75 KORTING OP PREMIUM MULTIFOCALE GLAZEN*
€50 KORTING OP PREMIUM ENKELVOUDIGE GLAZEN*

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Deze actie geldt op merkglazen van Hoya en Rodenstock Deze actie geldt niet op budgetglazen en niet op eerder gedane aankopen.

Duo Deals Kat Optiek Actie
ANDY WOLF EYEWEAR_4590

New: ANDY WOLF brillen & Zonnebrillen

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met een nieuw merk: ANDY WOLF. Het merk is opgericht door Andreas Pirkheim (beter bekend als Andy) en Wolfgang Scheucher (de Wolf in onze merknaam). Kom het merk ontdekken in onze winkel.

Oogmeetweken

Tijdens de Oogmeetweken van 29 augustus tot en met 1 oktober 2022 ontvangt u een Limited edition Blond Amsterdam giftset cadeau t.w.v. € 70,- bij een complete bril of contactlenspakket.
Inclusief gratis oogmeting.

New: Dick Moby Zonnebrillen

Wij hebben ons zonnebrillen assortiment uitgebreid met een nieuw merk: Dick Moby. De Amsterdamse oprichters houden van deze planeet en maken daarom fantastische zonnebrillen van gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen. Een duurzame stijl noemen zij dat. Kom het merk ontdekken in onze winkel.

Winter sale!

Onze jaarlijkse wintersale gaat weer van start! De nieuwste collecties voor
2022 worden binnenkort verwacht. En daar maken wij graag plaats voor.

Profi teer van 15 januari t/m 12 februari 2022 van spectaculaire aanbiedingen
tijdens onze grandioze wintersale!

Nachtlenzen 20 jaar actie 2021

€75,- Korting + €40,- Cashback​

Al 20 jaar corrigeren Nachtlenzen® ogen tijdens het slapen. Nu met €75,- Korting op de aanmeetkosten + €40,- Cashback​. Deze actie is geldig t/m 31 januari 2022.

Najaarsspecial

Nieuws & mode, slimme glazen, mooie aanbiedingen en nog veel meer. U leest er alles over in onze najaarsspecial.

Heeft u de najaarsspecial thuis niet ontvangen? Lees het dan nu digitaal.

Nieuwe collega

Wij willen u gelijk onze nieuwe collega even voorstellen.
Per 1 augustus 2021 is Jan Wander Tuinier het team van Kat Optiek komen versterken. Jan Wander woont in Lisse, is gediplomeerd opticien en hij heeft elders al jaren ervaring op gedaan bij een zelfstandig optiekbedrijf. Wij zijn erg enthousiast over hem en zijn superblij dat hij ons team vijf dagen in de week compleet maakt. Met alle waarschijnlijkheid zal hij ook u van harte welkom heten wanneer u onze winkel weer bezoekt.

HOYA aanbedingen

HOYA heeft t/m 31 december 2021 een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Wees er snel bij en profiteer nu nog van deze acties!

HOYA aanbiedingen - Kat Optiek
miyosmart-oog-grafisch Myopie

Nieuw: MiYoSmart Brillenglazen

De slimme behandeling van toenemende bijzienheid bij kinderen. MiYOSMART brillenglazen zijn gebaseerd op de gepatenteerde Defocus Incorporated Multiple Segments (D.I.M.S.) technologie, ontwikkeld in samenwerking met…

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.