Nieuws, mode & Aanbiedingen

Nachtlenzen 20 jaar actie 2021

€75,- Korting + €40,- Cashback​

Al 20 jaar corrigeren Nachtlenzen® ogen tijdens het slapen. Nu met €75,- Korting op de aanmeetkosten + €40,- Cashback​. Deze actie is geldig t/m 31 januari 2022.

Najaarsspecial

Nieuws & mode, slimme glazen, mooie aanbiedingen en nog veel meer. U leest er alles over in onze najaarsspecial.

Heeft u de najaarsspecial thuis niet ontvangen? Lees het dan nu digitaal.

Nieuwe collega

Wij willen u gelijk onze nieuwe collega even voorstellen.
Per 1 augustus 2021 is Jan Wander Tuinier het team van Kat Optiek komen versterken. Jan Wander woont in Lisse, is gediplomeerd opticien en hij heeft elders al jaren ervaring op gedaan bij een zelfstandig optiekbedrijf. Wij zijn erg enthousiast over hem en zijn superblij dat hij ons team vijf dagen in de week compleet maakt. Met alle waarschijnlijkheid zal hij ook u van harte welkom heten wanneer u onze winkel weer bezoekt.

HOYA aanbedingen

HOYA heeft t/m 31 december 2021 een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Wees er snel bij en profiteer nu nog van deze acties!

HOYA aanbiedingen - Kat Optiek
miyosmart-oog-grafisch Myopie

Nieuw: MiYoSmart Brillenglazen

De slimme behandeling van toenemende bijzienheid bij kinderen. MiYOSMART brillenglazen zijn gebaseerd op de gepatenteerde Defocus Incorporated Multiple Segments (D.I.M.S.) technologie, ontwikkeld in samenwerking met…

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar top

Haarlem eo vandaag vóór 16 uur besteld = vanavond in huis*

Voor de sameday delivery in Haarlem maakt Kat Optiek gebruik van Hurby

Hurby levert alléén in de plaatsen: Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Hoofddorp, Bentveld, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Velserbroek, Bennebroek en Zwaanshoek.
Voor de rest van Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.