online agenda

Plan hier snel en eenvoudig je eigen afspraak

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres mits bij ons bekend. Uw geboortedatum is uw wachtwoord (voorbeeld: 01081972 = ddmmjjjj ).
Als uw e-mailadres nog niet bij ons bekend is, meld u zich dan aan als nieuwe klant. U ontvangt direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Nog geen klant? Registreer en ontvang per email je gegevens.

Note: Bij het maken van een afspraak voor een oogmeting of lenzencontrole reserveert u de meetruimte en één van onze toppers. U krijgt van ons één dag
van te voren een sms als reminder van uw afspraak. Wij zijn bij het niet nakomen van de afspraak genoodzaakt om €25,- in rekening te brengen.
Mocht u verhinderd, zijn laat het ons aub weten. Want in die tijd wil iemand anders ook misschien wel geholpen worden.

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.