Blackfin brillen

Vanaf 2023 verkopen wij het merk Blackfin niet meer in onze winkel in Haarlem. Wij hebben ervoor gekozen ons te richten op onze andere merken dat beter voldoet aan de behoefte van onze klanten.

Het is een titanium bril op basis van volmaakt Italiaans design. Het merk werd al in 1971 opgericht als familiebedrijf, dat het tot op de dag van vandaag is. Lange tijd was het vooral een producent van monturen voor andere merken. Inmiddels heeft het merk ook een eigen brillenlijn, waarin de inspiratie uit de prachtige Italiaanse omgeving geweldig tot z’n recht komt.

De Blackfin brillen prijzen liggen ondertussen een stuk lager dan bij veel concurrerende merken. Het draagt bij aan de betaalbaarheid, terwijl u kunt rekenen op dezelfde hoge kwaliteit en details die tot in het kleinste perfect zijn aangebracht.

Bij ons in de winkel in Haarlem laten we u graag de brillen van Blackfin zien, net als die van diverse andere merken. Het maakt de vergelijking makkelijk. Onze deskundige opticiens kunnen bovendien een nauwkeurige oogmeting doen voor een bril op sterkte

Volmaakt Italiaans design in titanium

Blackfin produceert vanuit Taibon Agordina. Het is een gebied in de Italiaanse dolomieten, waar specialisten nog de tijd kunnen nemen om tot een geweldig (bril)ontwerp te komen. Het bedrijf doet dat al tientallen jaren voor diverse grote merken, en sinds enige tijd ook voor het eigen label.

De eigen brillen zijn gemaakt van titanium. Dit lichtgewicht en toch sterke materiaal leent zich uitstekend voor de monturen. Ervaar hoe licht een bril kan zijn, die tegelijkertijd heel stevig, sterk en duurzaam in elkaar zit.

De collectie is zeer succesvol. Dat begon met een paar modellen in enkele kleuren, en is nu uitgebreid tot een veel breder aanbod. In alle ontwerpen voor de monturen komt het volmaakte Italiaanse design heel duidelijk terug. Dat betekent dat de trends van nu er een rol in spelen, maar dat ook de boodschap er altijd op een belangrijke manier in doorklinkt.

Grootste assortiment merken

We zijn trots op de Blackfin brillen bij ons in het assortiment in de winkel in Haarlem. Het is een merk met relatief scherpe prijzen, waardoor een luxe en exclusief montuur niet per sé duur hoeft te zijn. De brillen zijn goed betaalbaar, vooral in relatie tot een aantal van de meer uitgesproken en bekende merken.

Ondertussen kiest u voor dezelfde hoge kwaliteit, fijne details en een montuur dat zowel heel trendy als volkomen tijdloos kan zijn. Onze deskundige opticiens vertellen u daar graag meer over, zodat u een beter beeld krijgt bij Blackfin en de brillen die er beschikbaar zijn.

Blackfin brillen: winkel in Haarlem

Op zoek naar Blackfin in Haarlem? Bij ons in de winkel kunt u op uw gemak de verschillende brillen komen uitproberen. Dus weet u al ongeveer wat u zoekt? Of heeft u juist nog helemaal geen idee? Onze opticiens helpen u er graag mee op weg. Op die manier vinden we samen het montuur dat goed past bij wie u bent. En wat u wilt laten zien, met bijvoorbeeld de materialen, de kleur en de dikte van het montuur dat u draagt.

Vragen over onze Blackfin brillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.