Persol zonnebrillen

Vanaf 2023 verkopen wij het merk Persol niet meer in onze winkel in Haarlem. Wij hebben ervoor gekozen ons te richten op onze andere merken dat beter voldoet aan de behoefte van onze klanten.

Persol zonnebrillen combineren handwerk uit Italië met meer dan 100 jaar ervaring. De brillen bij ons in de winkel in Haarlem vinden hun oorspong in Turijn, waar het allemaal begon voor dit merk dat is uitgegroeid tot een internationaal sterke naam.

Bij ons in de winkel helpen deskundige opticiens u het mooiste montuur te vinden en kunnen we natuurlijk een deskundige oogmeting voor u doen. Dus zoekt u een zonnebril voor dames of heren op sterkte of bent u gewoon benieuwd naar de nieuwste modellen van dit merk? We helpen u er graag mee.

Met gevoel voor licht

Persol ontwerpt en ontwikkelt zonnebrillen met gevoel voor licht. Het is een belangrijk uitgangspunt voor ieder model, dat altijd volledig met de hand gemaakt wordt. Zelfs het frame wordt in Italië zelf gemaakt. Het is de ultieme garantie om tot precieze perfectie te komen, ook binnen de complexe monturen die vragen om het meest nauwkeurige oog voor detail.

Letterlijk betekent ‘Persol’ in het Italiaans ‘voor de zon’. Het merk verwijst daarmee naar de functie waarvoor de brillen origineel zijn bedacht. Het gaat het merk om de authentieke manier van ‘zijn’, bedoeld om de alledaagse momenten bijzonder te maken. Er zit schoonheid in het leven, door daar iedere minuut van de dag aandacht voor te hebben.

Het merk heeft inmiddels meer dan 100 jaar ervaring, zowel met de diverse monturen als de gebruikte lenzen in het glas. Een Persol bril bevat bijvoorbeeld een Barberini®-lens met minerale precisie, om het licht op precies de gewenste manier te filteren en door te laten. Bovendien draagt de hoge kwaliteit bij aan een enorme duurzaamheid, om er lang met veel plezier gebruik van te maken.

Persol combineert stijl, vakmanschap en innovatie. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het Meflecto-systeem in de veren en de Supreme Arrow voor het scharnier uit een massief blok van metaal.

Grootste assortiment merken

We zijn jouw specialist voor Persol zonnebrillen voor dames en heren in Haarlem. We laten u graag de nieuwste collectie zien, net als de tijdloze modellen in de diverse populaire kleuren. En bent u daarnaast benieuwd naar andere merken met deze mooie uitstraling? Dankzij ons brede assortiment maakt u in de winkel of online op uw gemak een goede vergelijking.

We zijn jouw adres voor Persol in Haarlem, zowel voor de zonnebrillen als wanneer u zoekt naar een andere bril (op sterkte). Onze deskundige opticiens helpen u graag de juiste keuze te maken.

Persol zonnebrillen: winkel in Haarlem

Ontdek de zonnebrillen in ons assortiment van Persol en de diverse andere merken. We zijn uw deskundige en ervaren opticien, met aandacht voor de belangrijke kleine details. En met oog voor stijl natuurlijk, bijvoorbeeld om de mooiste en meest exclusieve monturen voor het komende seizoen te laten zien.

Vragen over onze Persol zonnebrillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.