Exclusieve brillen in Haarlem

3D geprint, hout, maatwerk het zijn een paar voorbeelden waarmee fabrikanten zich mee proberen te onderscheiden. Het zijn vaak kleinere fabrikanten die zich hieraan wagen, het kost ze veel kopzorgen en geld om met nieuwe ideeën en ontwikkelingen te komen. Over iedere scharnier, neussteun, laklaag of gekke vorm moet nagedacht worden en daar moeten de fabrikanten voor beloond worden. En dus doen wij ons best de exclusieve brillen zo veel mogelijk aandacht te geven. Op deze pagina hebben we een overzicht va een aantal van die exclusieve brillen.

HOUTEN BRILLEN

Wie geen genoegen meer neemt met een standaard bril, kan bij ons terecht voor iets echt bijzonders. De onbetwiste nouveauté is de ‘houten’ bril van ‘Rolf Spectacles’.

Een lichtgewicht montuur waar geen schroefje aan te pas komt, zelfs de scharnieren zijn van hout, dat volledig handmatig is vervaardigd van duurzame houtsoorten zoals eiken, esdoorn, appel of walnoten.

Er wordt inmiddels wereldwijd veel aandacht geschonken aan het maken van houten brillen, maar de collectie van Rolf, daar kan geen andere fabriek aan tippen. Daarom kunt u bij ons de Basic- , de Advance- en de Evolved-serie in de verschillende modellen en houtsoorten komen bewonderen.

Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.