enkelvoudige glazen

SYNC III

Brillenglazen die helpen ontspannen in een digitale wereld
De manier waarop wij naar de wereld kijken is veranderd: veel mensen kijken tegenwoordig wel zo’n 8 tot 10 uur per dag op beeldschermen. Dit veelvuldige schermgebruik kan digitale oogstress veroorzaken. Symptomen als geïrriteerde ogen, wazig zicht en hoofdpijn kunnen zelfs al na twee uur optreden. Wanneer er veel tussen verschillende apparaten wordt gewisseld, kan dat nog meer negatieve gevolgen hebben omdat de ogen geen tijd krijgen om te ontspannen.

Ogen zijn niet gemaakt voor beeldschermen, Sync III brillenglazen wel
Glasproducent HOYA biedt sinds kort SYNC III brillenglazen die speciaal zijn ontworpen voor het ontspannen van de ogen in een digitale wereld. Ze hebben een optimale glassterkte voor veraf zien en een ‘boost zone’ in het onderste gedeelte van het glas die speciaal is aangepast aan de manier waarop brildragers tegenwoordig hun ogen gebruiken. In die ‘boost zone’ is de sterkte van het glas licht verhoogd om de oogspieren te ondersteunen en te ontspannen bij het kijken op bijvoorbeeld smartphones, computers en tablets. Het helpt de ogen om gemakkelijker scherp te stellen waardoor oogstress wordt verminderd en het kijkcomfort gedurende de dag verbetert.

SyncIII-Extra-visual-enkelvoudige brillenglazen
Enkelvoudige brillenglazen Nulux Identity V+

Nulux iDentity V+

HOYA’s enkelvoudig maatwerkglas

Nulux iDentity V+ Scherp zicht op maat
Nulux iDentity V+ is het exclusieve enkelvoudige maatwerkglas, gebaseerd op iD FreeForm Design Technology. Door inachtneming van de individuele draag- condities van het montuur biedt Nulux iDentity V+ onovertroffen scherpte over
het gehele glasoppervlak, in elke kijkrichting. Een high-tech FreeForm productieproces waarbij de juiste correctie op pixelniveau over het brillenglas wordt aangebracht en de nieuwste technieken om beide ogen optimaal te laten samenwerken resulteren in de meest comfortabele kijkoplossing.

Eigenschappen:
Nulux iDentity V+ enkelvoudige brillenglazen worden op maat gemaakt door het integreren van extra individuele kenmerken (de afstand van het midden van het montuur tot de pupil, de afstand tussen het brillenglas en het hoornvlies, de hellingshoek van het brillenglas, de doorbuiging van het montuur en de afstand tussen de onderrand van het brillenglas en de pupil). Door de individuele situatie van het oog en montuur te meten wordt een uniek brillenglas ontworpen.

Nulux TrueForm

HOYA’s asferische enkelvoudig ontwerp

Eigenschappen:
Nulux TrueForm is een modern unifocaal glas met een kleinere rand- en middendikte, vlakker en esthetisch mooier dan het conventionele enkelvoudige glas. Er is tevens minder oogvergroting / -verkleining, minder randvertekening en meer gezichtsscherpte in de periferie. Nulux TrueForm is aan te raden bij hogere sterktes, zowel sferisch als torisch.

Enkelvoudige brillenglazen Hilux TrueForm

Hilux TrueForm

HOYA’s sferische enkelvoudig ontwerp

Hilux TrueForm, sferische kunststof glazen, zijn ideaal voor lagere sterkten.

Eigenschappen:
Hilux TrueForm is een enkelvoudig glas met een iets grotere glasdikte bij hogere sterktes en waarneembare randvertekening.

SYNC III brillenglazen

Houdt ogen moeiteloos actief
Veel mensen kijken tegenwoordig zo’n 8 tot 10 uur per dag op beeldschermen¹, wat digitale oogstress kan veroorzaken. Symptomen als geïrriteerde ogen, wazig zicht en hoofdpijn kunnen zelfs al na twee uur optreden².
Wij bieden ontspannen zicht met HOYA’s derde generatie brillenglazen met accomodatie ondersteuning, speciaal ontworpen om digitale oogstress te verminderen. Sync III is ideaal voor alle brildragers tussen de 15-45 jaar oud die minimaal 2 uur per dag op beeldschermen kijken, of andere taken op korte zichtafstand uitvoeren.  
Sync III brillenglazen hebben een optimale glassterkte voor veraf zien en een ‘boost zone’ in het onderste gedeelte van het glas. Deze is speciaal aangepast aan de manier waarop brildragers tegenwoordig hun ogen gebruiken. In die ‘boost zone’ is de sterkte van het glas licht verhoogd om de oogspieren te ondersteunen en te ontspannen bij het kijken op bijvoorbeeld smartphones computers en tablets. Het helpt de ogen om gemakkelijker scherp te stellen waardoor oogstress wordt verminderd.

Voordelen van SYNCIII
Extra ondersteuning bij het accommoderen waardoor een betere, langdurige prestatie mogelijk wordt. Moeiteloos scherpstellen en opnieuw scherpstellen.
Eenvoudigere transitie van enkelvoudige naar multifocale glazen bij klanten met lichte presbyopia. Scherp, comfortabel zicht in alle richtingen en op alle afstanden.

SyncIII-Vergelijking-hr enkelvoudige glazen

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.