enkelvoudige glazen

Hoyalux ID Workstyle

Als u een enkelvoudig glas nodig hebt zijn er diverse glasontwerpen mogelijk. Het glasontwerp wordt mede gekozen op basis van uw nieuwe sterkte en wensen.Kat Optiek levert diverse innovatieve mogelijkheden met ieder hun eigen specifieke eigenschappen.

Nulux Active!
Veel mensen hebben ermee te maken, visuele klachten door continue overbelasting van de ogen. Zonder inspanning televisie kijken of een boek lezen wordt steeds minder makkelijk. Wenst u net wat meer dan een standaard glas? Goed te weten dat er enkelvoudige brillenglazen met een functionele ondersteuning zijn. Met Nulux Active kijkt u veraf scherp en onder in het glas zit een leesondersteuning die zorgt voor een goede scherpte voor dichte bij en een vlekkeloze omschakeling tussen veraf en dichtbij.

Nulux EP
Nulux EP is een dubbel-asferisch glas, wat gecalculeerd en geproduceerd is volgens het FreeForm principe. Dit maakt het mogelijk om een perfect samenspel te creëren tussen de benodigde correctie en een natuurgetrouw zicht. Tevens is het hiermee mogelijk geworden om het vertekeningsvrije gezichtsveld nog groter te maken. Glazen geproduceerd volgens het FreeForm principe hebben een optimaal contrast, ook in het donker. Nulux EP heeft de dunste rand- of middendikte en een gegarandeerd scherp zicht in alle kijkrichtingen. Nulux EP is uitermate geschikt bij hogere sterktes en voor mensen die een esthetisch zeer mooi glas én een optimaal comfort wensen.

Comfortabel zien met een asferisch brillenglas
Nulux is een modern asferisch glas met een kleinere rand- en middendikte, vlakker en esthetisch mooier dan het conventionele enkelvoudige glas. Er is tevens minder oogvergroting / -verkleining, minder randvertekening en meer gezichtsscherpte aan de rand. Nulux is geschikt voor brildragers met een midden en hogere correctie die een esthetisch mooi glas en meer comfort wensen.

De eenvoud in enkelvoudig
Hilux is een standaard enkelvoudig brillenglas van HOYA. Bij lagere sterktes is er een duidelijker beeld waarneembaar en dit glas is dan ook uitstekend geschikt voor brildragers met een lichtere correctie die een budgetvriendelijke oplossing zoeken. Bij hogere sterktes ontstaat er een waarneembare randvertekening en meer oogvergroting of -verkleining.

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar top

Haarlem eo vandaag vóór 16 uur besteld = vanavond in huis*

Voor de sameday delivery in Haarlem maakt Kat Optiek gebruik van Hurby

Hurby levert alléén in de plaatsen: Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Hoofddorp, Bentveld, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Velserbroek, Bennebroek en Zwaanshoek.
Voor de rest van Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.