Beeldschermglazen van de opticien in Haarlem

Op bijna geen enkele werkplek is de computer meer weg te denken. Dat heeft veel voordelen alleen qua kijken levert het nog wel eens wat problemen op. Voor de mensen met een leesbril staat de computer op een te grote afstand en voor de mensen met een multifocale bril staat een desktopscherm te hoog of is het leesgedeelte te smal. Mensen zijn daardoor genoodzaakt een ongunstige houding aan te nemen om goed te kunnen zien wat weer tot nek en rugklachten kan leiden. Door gebruik te maken van beeldschermglazen voorkom je die ongunstige houding en zorg je voor optimaal zicht op de korte afstanden. Beeldschermglazen worden in verschillende varianten gemaakt.

Hoyalux ID Workstyle

Dat kan een klassiek beeldschermglas zijn waarbij het focuspunt tussen de 40 en 100 cm ligt zoals de lecture-B of een luxe maatwerk beeldschermglas waarbij we rekening kunnen houden met werkafstanden tussen 40 en 400 cm zoals de ID WorkStyle. Met het ID Workstyle glas kunnen we kiezen tussen 3 verschillende type’s glas: Beeldschermglazen dragen deze naam maar ze zijn geschikt voor bijna alle hobby’s en beroepen die plaatsvinden tussen een afstand van 40 cm en 6 meter.

Het meest luxe beeldschermglas is de Hoyalux iD Workstyle
Hoyalux iD WorkStyle is hét ideale multifocale computerglas. Het is uitermate geschikt voor mensen die de hoogste eisen stellen aan het uitoefenen van hun beroep en tegelijkertijd goed zicht wensen (bijvoorbeeld een computergebruiker, kantoormedewerker, fysiotherapeut, tandarts of monteur). Deze glazen bieden scherp zicht van 40cm tot 200cm of van 40cm tot 400cm.

ID WorkStyle Close
ID WorkStyle Close biedt het beste zicht op een afstand van 40 cm tot een meter. Ideaal voor hobby’s en beroepen met werk op de korte afstand zoals veel en intensief lezen of voor technici en goudsmeden.

ID WorkStyle Screen
Screen biedt het beste zicht op een afstand van 40 cm tot 2 meter. Ideaal bij beeldschermwerk of kaarten, medische beroepen, tandartsen en pedicure’s.

ID Wokstyle Space
Space biedt een comfortabel zicht op een afstand van 40 cm tot 6 meter. Ideaal bij bijvoorbeeld kantoorwerk of bij vergaderen en presentaties.

Werkhouding voor beeldschermglazen

Lecture B

Prettig werken met Lecture B

Deze glazen zijn een goede keus voor computer- en beeldschermwerk door het extra brede en flexibele deel voor het scherp zien van het computerscherm en het toetsenbord. Dit glas heeft gemiddeld een werkgebied van 40cm t/m 100cm is dus ideaal voor bureau werkzaamheden.

BlueControl

Blue control ontspiegeling

Computerschermen, televisieschermen, smartphones, tablets en GPS systemen kortom alle schermen die licht uitzenden bevatten blauw licht. Dat blauwe licht is op zich een natuurlijk fenomeen en houdt ons wakker. Maar een teveel aan blauw licht zorgt voor slapeloosheid en een moe gevoel aan de ogen.
De ontspiegeling met “Hoya Blue Control” controleerd het blauwe licht en zorgt voor een rustiger gevoel aan de ogen. Ook heeft de Blue Control een contrast verhogend effect en dat is bij intensief computerwerk geen overbodige luxe.

Bluecontrol Beeldscherm glazen Haarlem

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.