Optimaal scherp zien

Een mooie bril is leuk maar het uiteindelijke doel van een bril is het optimaal scherp zien. Om tot dit resultaat te komen beginnen we met een goede oogmeting door ons gediplomeerd personeel. Het is in ons belang om u zo goed mogelijk te meten. De volgende stap is de keuze van de glazen, deze is afhankelijk van de sterkte en het montuur waar de glazen in komen. Hiervoor kiezen we graag een product van een hoge kwaliteit. Niemand is gebaat bij een oplossing dat naast super goedkoop geen andere sterke punten heeft. Na deze stap is het aan ons om met securiteit de glazen te slijpen en af te monteren. Dit om het verschil tussen goed en geweldig zichtbaar te maken.

Producten van hoge kwaliteit

De fabriek waar wij het meest mee samenwerken is HOYA. Deze fabriek staat bekend om z’n hoge kwaliteit, innovatie en onderzoek naar verbetering van brillenglazen. Dit zit hem vooral in het verbeteren van het multifocaal ontwerp (Mystyle V+) , het helderder maken van enkelvoudige glazen (b.v. Bleu control) en hardingslagen(super hi-vision long life).

Kom langs en bezoek onze showroom

Scroll naar top

Haarlem eo vandaag vóór 16 uur besteld = vanavond in huis*

Voor de sameday delivery in Haarlem maakt Kat Optiek gebruik van Hurby

Hurby levert alléén in de plaatsen: Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Hoofddorp, Bentveld, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Velserbroek, Bennebroek en Zwaanshoek.
Voor de rest van Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.