Optimaal scherp zien

Een mooie bril is leuk maar het uiteindelijke doel van een bril is het optimaal scherp zien. Om tot dit resultaat te komen beginnen we met een goede oogmeting door ons gediplomeerd personeel. Het is in ons belang om u zo goed mogelijk te meten. De volgende stap is de keuze van de glazen, deze is afhankelijk van de sterkte en het montuur waar de glazen in komen. Hiervoor kiezen we graag een product van een hoge kwaliteit. Niemand is gebaat bij een oplossing dat naast super goedkoop geen andere sterke punten heeft. Na deze stap is het aan ons om met securiteit de glazen te slijpen en af te monteren. Dit om het verschil tussen goed en geweldig zichtbaar te maken.

Producten van hoge kwaliteit

De fabriek waar wij het meest mee samenwerken is HOYA. Deze fabriek staat bekend om z’n hoge kwaliteit, innovatie en onderzoek naar verbetering van brillenglazen. Dit zit hem vooral in het verbeteren van het multifocaal ontwerp (Mystyle V+) , het helderder maken van enkelvoudige glazen (b.v. Bleu control) en hardingslagen(super hi-vision long life). Ook voor beeldschermglazen bent u bij Kat Optiek in Haarlem aan het juiste adres.

De visuReal Master

Visureal master Kat Optiek

Comfortabel en beter zien dankzij de nieuwste technologie
Als toonaangevend opticien zijn wij  permanent op zoek naar de meest efficiënte technologieën die een bijdrage leveren om zicht te verbeteren en te optimaliseren. Daarom zijn wij er trots op om het nieuwste neusje van de zalm in de wereld van de video-centreersystemen voor te stellen: de visuReal Master. Dit nieuwe centreersysteem stelt ons in staat om beter dan ooit te voren de brillenglazen van klanten uiterst nauwkeurig te positioneren in het montuur.

Brildragers kennen als geen ander het voordeel van met bril met optimaal draagcomfort én een zo goed mogelijk gezichtsvermogen. Dat kan alleen met een perfect passend montuur en met brillenglazen die nauwkeurig gepositioneerd zijn. Zelfs de allerkleinste meetafwijkingen leiden al snel tot minder prettig kijken en kunnen oorzaak zijn van hoofdpijn, vermoeidheid en een pijnlijke nek. visuReal is een video-centreersysteem dat gebruik maakt van de meest recente softwaretechnologie die de opticien in staat stelt om een meetprecisie te bereiken tot op de tiende millimeter. Dankzij deze ongeëvenaarde nauwkeurigheid verhoogt visuReal de kwaliteit van het zicht en het draagcomfort van de bril enorm.

Het visuReal centreersysteem biedt nog meer mogelijkheden. het toont perfecte afbeeldingen en geeft een bijzonder helder overzicht van de verschillende mogelijkheden die de klant heeft op het vlak van brillenglazen. Een extra troef is dat het meetinstrument afbeeldingen kan maken tijdens het passen van monturen, wat voor mensen met slecht zicht een uitkomst is. Kom het proberen in onze winkel.

Kom langs en bezoek onze showroom

Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.