Ray Ban Zonnebrillen

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen, vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het is allemaal mogelijk.

Wil je graag een trendy zonnebril ook als je brildrager bent, natuurlijk kan dat.

Dit zou kunnen in combinatie met contactlenzen of door middel van een moderne zonnebril op sterkte. Bijna alle trendy modellen kunnen we met originele look ook voor jou op sterkte maken. We hebben een fraai kleurenpalet, van bruin tot grijs tot de bekende G15 grijsgroene kleur van Ray-Ban.
Het is nu zelfs mogelijk om je coole Ray Ban zonnebril met originele Ray Ban zonneglazen op sterkte te laten maken. Kom gerust lekker zonnebrillen passen, wij zijn met meer dan 320 modellen helemaal klaar voor de zomer. U ook!
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.