Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

Super service: online kopen inclusief winkel service*


Grootste voorraad van Haarlem*

Online brillen passen kinderen

Pas hier jouw coole bril in onze online paskamer!

Een nieuwe bril kiezen kan lastig zijn. Bij Kat Optiek maken we het u daarom graag gemakkelijk. Wij voorzien u nu niet meer alleen van deskundig advies in onze winkel in Haarlem, ook online kunt u onze brillen passen. U kunt gemakkelijk meerdere modellen, merken en monturen proberen en ziet in één oogopslag wat het resultaat is. Online brillen passen, in Haarlem de bril ophalen. Heerlijk toch?

Het online passen van brillen uit onze winkel in Haarlem is voor iedereen toegankelijk. Mannen en vrouwen, kinderen en tieners; allemaal kunnen ze in onze online showroom terecht. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het uploaden van een eigen foto. Daarna kunt u direct beginnen met passen. Als er een bril tussen zit die u bevalt, kunt u hem reserveren. Wij leggen hem dan klaar in onze brillenwinkel in Haarlem. Hier kunt u hem live komen passen en bekijken of de bril u nog steeds net zo goed bevalt.

U kunt online kinderbrillen passen van vele topmerken zoals BBIG, Nike, Vingino en Ray-Ban.

Tijdelijk is onze online paskamer niet beschikbaar. Kom naar de winkel voor het volledige assortiment.

Kom langs en bezoek onze showroom

Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen.

Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

Super service:

online kopen inclusief winkel service*

Op alle brillen en zonnebrillen die wij verkopen willen wij de beste service geven en het is belangrijk dat je bril of zonnebril goed zit. Daarom kan je met online bestelde bril langkomen in de winkel om deze gratis te laten afstellen door onze specialisten. Hierdoor weet je zeker dat je bril of zonnebril perfect zit en dat jij optimaal geniet van het beste zicht.

Grootste voorraad van Haarlem*

Wij hebben de grootste voorraad merkbrillen en merkzonnebrillen in Haarlem. Pas onze brillen online of kom naar onze winkel voor een unieke ervaring en het beste advies.

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.