goed plan lenzen, voordelig All-inclusive abonnement

"Goed Plan Lenzen" biedt gemak en bespaart u tot wel 20% op uw jaarlijkse lenskosten. Goed Plan Lenzen is een All-Inclusive contactlens abonnement al vanaf 17,50 p/m. U hoeft nergens meer aan te denken, dat doen wij voor u!

20% Voordeliger

Gratis thuisbezorgd

20% Korting reservebril

100% Garantie

Hoe werkt het?

Bij het “Goed Plan Lenzen” abonnement voorzien wij u (nog steeds) per half jaar van uw lenspakket. Bij het ophalen van uw eerste halfjaar pakket ontvangt u direct tot 20% kassa korting. U betaald dit pakket bij het ophalen in de winkel, en de navolgende maanden gaan middels een maandelijks opzegbare automatische incasso. U betaald nu dus per maand voor uw lenspakket i.p.v. per halfjaar en profiteert daarmee van een vaste korting tot 20%. Daarnaast heeft u op uw contactlenzen 100% garantie. Indien men een lens breekt, scheurt of verliest, krijg u van ons kosteloos een nieuwe. Na 6 maanden ontvangt u automatisch uw nieuwe lenspakket thuis. U hoeft dus niet meer langs de winkel om uw lenzen op te halen. Tevens nodigen wij u 2 keer per jaar uit voor de periodieke lenscontrole. Met deze e-mail oproep, kunt u snel en eenvoudig via de Online Agenda van Kat Optiek 24/7 een afspraak inplannen. Met dit abonnement hoeft u nergens meer aan te denken.

gewoon goed

SFERISCH

maandlenzen
17
50
per maand
  •  

TORISCH

maandlenzen
22
50
per maand
  •  

MULTIFOCAAL

maandlenzen
27
50
per maand
  •  

Wat is "Gewoon Goed"

Gewoon maandlenzen zijn contactlenzen van goede kwaliteit. Door de toepassing van moderne lensmaterialen geniet je van een zeer hoog draagcomfort. Dit in combinatie met een bijpassende kwaliteit lensvloeistof.

nog beter

SFERISCH

maandlenzen
22
50
per maand
  •  

TORISCH

maandlenzen
27
50
per maand
  •  

MULTIFOCAAL

maandlenzen
30
00
per maand
  •  

Wat betekent "Nog Beter"

Nog Beter maandlenzen zijn contactlenzen van de allerbeste kwaliteit. Door de toepassing van hydrogel materialen is er een hoge zuurstof transmissie. Dit verlengt het draagcomfort en je geniet veel langer van je lenzen. Dit in combinatie met de allerbeste lensvloeistof.

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.