Haarlem eo vandaag vóór 16 uur besteld = vanavond in huis*

Super service: online kopen inclusief winkel service*


Grootste voorraad van Haarlem*

Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen.

Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

Super service:

online kopen inclusief winkel service*

Op alle brillen en zonnebrillen die wij verkopen willen wij de beste service geven en het is belangrijk dat je bril of zonnebril goed zit. Daarom kan je met online bestelde bril langkomen in de winkel om deze gratis te laten afstellen door onze specialisten. Hierdoor weet je zeker dat je bril of zonnebril perfect zit en dat jij optimaal geniet van het beste zicht.

Grootste voorraad van Haarlem*

Wij hebben de grootste voorraad merkbrillen en merkzonnebrillen in Haarlem. Pas onze brillen online of kom naar onze winkel voor een unieke ervaring en het beste advies.

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.