VOOR EEN RAY-BAN OP STERKTE GAAT U NAAR KAT OPTIEK HAARLEM

Tijdloos design voor iedereen

Beste klant,

De avonden worden eerder donker, het weer kouder en de verwarming gaat hoger. De winter is in aantocht! Ondanks de regen en het grauwe zeggen wij: #ittakescourage om toch naar buiten te gaan en jezelf te laten zien.
Hoe kan dit beter dan met een mooie aanbieding van Ray-ban dit najaar. Wist u dat Ray-ban ook de meest hippe correctiebrillen in het assortiment heeft? De trends voor het najaar zoals de ronde brillen zien we terug bij deze correctiebrillen.
Kom dus gezellig langs in onze winkel en vind de bril die bij jou past!

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.