Komorebi brillen

Een bril van Komorebi in Haarlem proberen? Kom naar onze winkel, waar we u graag de nieuwste collectie laten zien. De brillen ogen bescheiden, simpel en ultiem gebalanceerd, waaruit blijkt dat dit juist het resultaat is van ultieme precisie en aandacht voor de kleinste details.

De Komorebi brillen zijn geïnspireerd op het Japanse gelijknamige woord, dat staat voor ‘zonlicht dat door bladeren schijnt. Het is een belangrijke uitspraak, die helemaal in lijn is met de filosofie van het merk.

Onze opticiens helpen u graag een keuze te maken uit de diverse gebalanceerde en bescheiden modellen van Komorebi. En wilt u een nauwkeurige oogmeting laten doen, voor een geschikte bril op sterkte? We staan graag voor u klaar, bij ons in de winkel in Haarlem.

Zonlicht gefilterd door bladeren

Het Japanse ‘komorebi’ staat voor zonlicht dat door bladeren schijnt. Dat concept kennen we in Nederland niet. Het is een symbolische beschrijving van de belangrijkste inspiratie voor het brillenmerk. Het gaat om de symboliek van schaduwen, de reflectie van licht en het bijzondere van het onzichtbare.

De brillen van het merk ogen sterk, simpel en ondanks de specifieke details toch heel bescheiden. Ondertussen zijn de kleuren soms speels, iets dat goed aansluit bij de benamingen van de verschillende modellen en monturen.

De Komorebi brillen laten op die manier heel verschillende karakters zien, waardoor ze veelzijdiger zijn dan u in eerste instantie misschien zou denken. Het is een belangrijk kenmerk van de brillen, die u zelf kunt komen ervaren bij ons in de winkel in Haarlem.

Deskundige opticiens

Onze deskundige opticiens laten u graag de verschillende modellen en monturen van Komorebi proberen. U ontdekt op die manier zelf welke bril het best bij u past, ook ten opzichte van de andere mooie merken die er beschikbaar zijn.

Bovendien voeren we graag een nauwkeurige oogmeting voor u uit. Op die manier bepalen we de ideale bril om uw zicht weer te verbeteren, met een montuur dat daar vervolgens mooi bij past. Dat kan met een bril van Komorebi, net als met de andere exclusieve en luxe modellen bij ons in het assortiment.

Komorebi brillen: winkel in Haarlem

Wilt u de Komorebi brillen in Haarlem komen proberen? We zorgen er met de nieuwste collecties en de tijdloze klassiekers voor dat u de keuze heeft uit een zo breed mogelijk assortiment. Dus heeft u online alvast inspiratie opgedaan met een aantal brillen ? Of bent u benieuwd naar wat er allemaal beschikbaar is? We nodigen u graag uit bij ons in de winkel, waar we u zowel de brillen van Komorebi als de andere merken kunnen laten ervaren.

Vragen over onze Komorebi brillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar top

Haarlem eo vandaag vóór 16 uur besteld = vanavond in huis*

Voor de sameday delivery in Haarlem maakt Kat Optiek gebruik van Hurby

Hurby levert alléén in de plaatsen: Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Hoofddorp, Bentveld, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Velserbroek, Bennebroek en Zwaanshoek.
Voor de rest van Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.