Maui Jim zonnebrillen, elke dag een vleugje zon

Maui Jim zonnebrillen zijn een absolute trend. De hippe zonnebrillen uit Hawaï behoren tot het premium prijssegment en dragen heerlijk comfortabel. Iedere Maui Jim zonnebril is licht van gewicht en is voorzien van glazen die beschermen tegen verblinding en schadelijke Uv-stralen. Ook versterken de glazen de natuurlijke kleuren van de omgeving. Een unicum op zonnebril gebied!

Ervaar de dunste, lichtste en meest heldere zonneglazen

De glazen in een Maui Jim zonnebril zijn fenomenaal goed. Ze zijn gepolariseerd en verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Hierdoor heeft u altijd het beste zicht, ook in de zon. Zeker als u kiest voor het Maui Jim RX programma… Elk model uit de collectie van Maui Jim is namelijk ook op uw eigen brilsterkte leverbaar. Bij Kat Optiek verzekeren we u hiermee van een trendy, modieuze en functionele zonnebril. Maar pas op! Eens een Maui, altijd een Maui.

Golfbrillen van Maui Jim

Wie de volgende achttien holes met nieuwe ogen wil zien, kiest voor een golfbril van Maui Jim. Deze gepolariseerde golfzonnebrillen zijn gemaakt met gepatenteerde PolarizedPlus2®-lenzen die schittering vrijwel elimineren en de dieptewaarneming verbeteren. Ook blokkeren ze 100% van de schadelijke stralen van de zon. Als dat geen uitstekend resultaat oplevert! Nog niet overtuigd? Kijk dan bij onze andere zonnebrillen.

Vragen over onze Maui Jim brillen in Haarlem? Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.