verzorging lenzen

ADVIES VAN DE OPTICIEN UIT HAARLEM

Voor het prettig dragen van lenzen en langdurig prettig dragen van lenzen is het belangrijk deze goed te verzorgen. Allereerst is het belangrijk om een vloeistof bij de lenzen te gebruiken die geschikt is voor het lenzen systeem. Dus een harde lenzen vloestof bij harde lenzen en een zachte lenzen vloeistof bij zachte lenzen. Een maandlenzen systeem werkt voor de meeste mensen prima met een alles in één vloeistof maar een lens die langduriger gedragen wordt behoeft vaak een intensievere reiniger.

Sowieso is het altijd goed om te kiezen voor een hogere kwaliteit vloeistof omdat in bijna alle gevallen zorgt voor een hoger draagcomfort en een langere draagtijd. Ook adviseren wij om regelmatig de bril af te wisselen met de lenzen. Denk dan aan de avonduren, een dag in het weekend of wanneer uw weerstand wat lager is. Hiermee vergroot je de kans dat het lens dragen op lange termijn ook prettig blijft.

Vragen?

Bel ons op telefoonnummer 023 – 525 0681, stuur ons een e-mail naar info@katoptiek.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.
Scroll naar boven

Vandaag vóór 16 uur besteld = vandaag verzonden*

logo Post NL verzendingen Kat Optiek

Voor verzendingen maakt Kat Optiek gebruik van PostNL

Voor heel Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL en bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard kunnen alle bestellingen ook afgehaald worden in onze winkel in Haarlem.

RAY-BAN PRESCRIPTION DEALER

Voor je mooie Ray-Ban kan je natuurlijk al jaren bij ons terecht. Omdat wij ook zo blij zijn met dit wereldbekende merk, zijn wij de samenwerking aangegaan als exclusief prescription dealer. Ben je op zoek naar je favoriete Ray-Ban en je wilt die op sterkte met originele Ray-Ban glazen? Vanaf nu is dat mogelijk. Of het nu is met blanke glazen of met gepolariseerde zonneglazen, enkelvoudig of multifocaal, het kan allemaal.